Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Viaplay un VSB pārraidīs 15 Čempionu līgas ceturtās kārtas spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Viaplay un VSB pārraidīs 15 Čempionu līgas ceturtās kārtas spēles
Žuzē Morinju
Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Otrdien, 31.oktobrī, un trešdien, 1.novembrī, kanāls Viasat Sport Baltic (VSB) un video satura platforma Viaplay pārraidīs 15 UEFA Čempionu līgas ceturtās kārtas spēles, starp kurām arī vairāki saldie ēdieni! Izbaudi UEFA Čempionu līgu Viasat Sport Baltic un Viaplay!

Viena no šīs kārtas aizraujošākajām spēlēm noteikti solās būt Londonā, kur Tottenham Hotspur uzņems Madrides Real. Pirms divām nedēļām Hotspur izbraukumā Santiago Bernabeu stadionā ar Madrides Real nospēlēja neizšķirti 1:1. Savā laukumā Vemblija stadionā mājinieki mēģinās izcīnīt kaut ko vairāk. Tāpat aizraujoši solās būt dueļi starp AS Roma – Londonas Chelsea, kā arī Napoli un Manchester City.

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Chelsea un Roma sarūpēja fantastisku sešu vārtu izrādi, pirms divām nedēļām tiekoties Londonā, un nepacietīgākie jau rīvē rokas par līdzvērtīgu atbildes cīņu. Ja uzvarēs Chelsea, tas komandai praktiski garantēs uzvaru grupā, ja Roma – ārkārtīgi sarežģītā situācijā nostādīs trešajā vietā esošos Madrides Atletico, kas kopā ar Chelsea pēc izlozes, bet vēl pirms grupu turnīra starta tika prognozētas kā favorītes uz pirmajām divām vietām šajā kvartetā. Bet tas jau ir futbola dabā – nākt ar pilnu maisu pārsteigumiem!”

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Manchester United turpina turēt iespaidīgi iesāktās sezonas ritmu gan Premjerlīgā, gan arī Čempionu Līgā, kamēr Portugāles čempioniem šī sezona pagaidām ir bēdīga - šobrīd 3.vieta nacionālajā čempionātā un pēdējā vieta bez punktiem Čempionu līgas grupu turnīrā. Komandu savstarpējā spēlē pirms 2 nedēļām Lisabonā pārāka bija Manchester United ar 1:0, spēles likteni izšķirot muļķīgai Benfica vārtsarga kļūdai. Ļoti sarežģīti portugāļiem būs šajā spēlē paņemt punktus Mančestrā."

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Tottenham Hotspur nodemonstrēja ļoti kvalitatīvu spēli Madridē un varbūt pat ir vīlušies, ka neatgriezās ar trijiem punktiem. Taču arī viens pret šā brīža UEFA Čempionu līgas trofejas sargātājiem vērtējams kā ļoti vērtīgs, jo saglabā labas izredzes uz pirmo vietu grupā. Zīmīgi, ka abas komandas piedzīvoja zaudējumus nedēļas nogalē - Tottenham Hotspur piekāpās vienai no galvenajām konkurentēm Anglijas Premjerlīgā Manchester United komandai, bet Real viesos sensacionāli zaudēja Girona.”

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Manchester City šobrīd izskatās kā no citas planētas, apspēlējot visus pēc kārtas ar iespaidīgiem rezultātiem gan Premjerlīgā gan arī Čempionu līgā. Abām komandām raksturīgs ļoti līdzīgs spēles stils - radošs uzbrukuma futbols ar pretinieka presingošanu pa visu laukumu. Pēc savstarpējās spēles Mančestrā (mājinieki uzvarēja ar 2:1), daudz komplimentus pretinieka komandai veltīja Peps Gvardiola norādot arī to, ka iespējams Napoli ir labākā komanda pret kādu viņa vadītās vienības ir spēlējušas. Apliecinājums Napoli kvalitātei šobrīd redzams arī Itālijas čempionātā - pirmā vieta turnīra tabulā un zaudēti ir tikai 2 punkti 11 spēlēs."

UEFA Čempionu līgas spēles tiešraidēs Viaplay:
• Otrdien, 31.oktobrī 21:35 AS Roma – Londonas Chelsea (arī tiešraidē Viasat Sport Baltic)
• Otrdien, 31.oktobrī 21:35 Mančestras United – Benfica
• Otrdien, 31.oktobrī 21:35 Basel – Maskavas CSKA
• Otrdien, 31.oktobrī 21:35 Glāzgovas Celtic – Minhenes Bayern
• Otrdien, 31.oktobrī 21:35 Lisabonas Sporting – Turīnas Juventus
• Otrdien, 31.oktobrī 21:35 PSG - Anderlecht
• Otrdien, 31.oktobrī 21:35 Pireju Olympiacos - Barcelona
• Trešdien, 1.novembrī 18:50 Stambulas Bešiktaš – Monaco (arī tiešraidē Viasat Sport Baltic)
• Trešdien, 1.novembrī 21:35 Liverpool - Maribor
• Trešdien, 1.novembrī 21:35 SSC Napoli – Mančestras City
• Trešdien, 1.novembrī 21:35 Tottenham Hotspur – Madrides Real (arī tiešraidē Viasat Sport Baltic)
• Trešdien, 1.novembrī 21:35 Doņeckas Šahtar – Roterdamas Feyenord
• Trešdien, 1.novembrī 21:35 Dortmundes Borussia – Nikosijas APOEL
• Trešdien, 1.novembrī 21:35 Sevilla – Maskavas Spartak
• Trešdien, 1.novembrī 21:35 Porto - Leipzig

Informāciju sagatavoja:
Kārlis Krēgers
Viasat un Viaplay mārketinga projektu vadītājs