Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: "VEF skola" sarūpē sesto zaudējumu ''BS Ogre'' basketbolistiem

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

LBL2: "VEF skola" sarūpē sesto zaudējumu ''BS Ogre'' basketbolistiem
Foto: Jānis Lārmanis

Latvijas Basketbola līgas otrajā divīzijā 31.oktobrī tika aizvadīta viena spēle, kurā "VEF skola" B grupā ar 85:72 pieveica ''BS Ogre'' basketbolistus.

Pirms šīs spēles "VEF skola" bija izcīnījusi trīs uzvaras, kamēr ''BS Ogre'' aizvadītajās piecās spēlēs bija piedzīvojusi piecus zaudējumus.

Spēli veiksmīgāk iesāka ''BS Ogre''. Pēc līdzīga sākuma Ogres basketbolisti ceturtdaļas beigās veica nelielu izrāvienu, kas pēc pirmajām desmit minūtēm viņiem ļāva būt vadībā ar 26:21. Otrās ceturtdaļas sākumā viesi panāca +7, taču tad septiņus punktus pēc kārtas guva "VEF skola", panākot 28:28. Kad līdz pirmā puslaika beigām bija atlikušas trīs minūtes, laukuma saimnieki panāca +9 (41:32), taču drīz vien sekoja ''BS Ogre'' izrāviens un pēc pirmajām 20 minūtēm rezultāts bija 42:41 par labu "VEF skola".

Otro puslaiku veiksmīgāk sāka viesi, kuri panāca 48:44, taču, tuvojoties ceturtdaļas izskaņai, "VEF skola" atguva zaudēto un pirms izšķirošajām desmit minūtēm panāca sev jau +7 - 64:57. Arī noslēdzošajās desmit minūtēs noteikumus kontrolēja "VEF skola". Pēc 12:0 izrāviena trīsarpus minūtes līdz spēles beigām laukuma saimnieki bija vadībā ar 83:63, taču spēles beigas nedaudz veiksmīgāk aizvadīja Ogre. Atskanot finālsvilpei, "VEF skola" svinēja uzvaru ar 85:72.

Rezultatīvākie "VEF skola" sastāvā bija Francis Gustavs Lācis, kurš guva 19 punktus un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas. 17 punktus sameta Nikolajs Zotovs. Viesiem 17 punktus guva Mikus Brencāns (6 atl.b.), bet 15 punktus pievienoja Sandris Jēkabsons, kuram arī astoņas atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība