Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš: "Man nav brīnumnūjiņas, lai vienā dienā kaut ko radikāli mainītu"

Rolands Eliņš

Ozoliņš: "Man nav brīnumnūjiņas, lai vienā dienā kaut ko radikāli mainītu"
Sandis Ozoliņš atkal kopā ar "Dinamo", bet nu kā treneris
Foto: Dinamoriga.eu

Rīgas „Dinamo” treneru kolektīva jaunākais biedrs Sandis Ozoliņš pēc pirmā treniņa kopā ar komandu sarunā ar medijiem aicināja negaidīt radikālas pārmaiņas jau pirmajās dienās, jo nekādas brīnumnūjiņas viņam nav. Savukārt galvenais treneris Normunds Sējējs atklājis, ka Ozoliņa galvenā atbildība komandā būs darbs ar aizsargiem.

„Kāda sajūta atgriežoties? Savāda... Domāju, ka gan man, gan puišiem būs jāpierod pie statusa maiņas,” sacīja Sandis Ozoliņš. „Nebija jau nemaz tik sen, kad kopā ar puišiem sēdējām uz spēlētāju soliņa, tagad tikai statuss būs nedaudz citāds, būs jāpierod.”

Ozoliņš norādīja, ka viņa darbošanās pirmajā treniņā „Dinamo” komandā ar jaunajiem spēlētājiem nenozīmē, ka tieši tādi būs viņa pienākumi komandā: „Tas mums viss šodien haotiski norisinājās. Tā jau ir, ka jaunie spēlētāji paliek ilgāk laukumā. Bet tā visa šodien bija liela improvizācija.”

Visu laiku sekmīgākajam Latvijas hokejistam NHL tika vaicāts, ko „Dinamo” vadība sagaida no viņa un šīs sadarbības, un Ozoliņš aicināja nelikt nepamatoti lielas cerības: „Man nav brīnumnūjiņas, lai būtu tā, ka es tagad kaut kam pieskaršos un kaut kas radikāli vienas dienas gaitā mainīsies. Tādu spēju man nav, un, loģiski domājot, tas arī pats par sevi saprotams. ”

„Šogad esmu skatījies katru „Dinamo” spēli,” norādīja Ozoliņš. „Lielāko daļu kā līdzjutējs, bet pēc tam jau sāku vairāk... Nu, kā jau katram līdzjutējam man arī ir tāda kā dīvāna trenera daba, kad ir visas atbildes un pilnīgi visu zina (smejas). Taču man pietiek pieredzes, lai saprastu, ka tā nav patiesībā, un it kā jau vienkārša spēle, bet tajā pašā laikā arī sarežģīta.”

Uz jautājumiem par lēmuma pieņemšanu atgriezties „Dinamo” komandā un kad šis lēmums tika pieņemts Ozoliņš, gardi smejoties, tikai atjokoja, aicinot iztikt bez „melodrāmām un Danielas Stīlas romāniem”.

Savukārt komandas galvenais treneris Normunds Sējējs sarunā ar krievu mediju „Championat” Ozoliņa pievienošanos sevis vadītajam treneru kolektīvam raksturoja šādi: „Viņam bija vēlēšanās palīdzēt klubam un komandai, tad nu arī vienojāmies. Treneru kolektīvā Ozoliņš būs atbildīgs par darbu ar aizsargiem.” Iepriekš dienas gaitā kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis intervijā portālam Sportacentrs.com gan bija izteicies, ka Ozoliņa pienākumi komandā laika gaitā var arī mainīties, tiesa, Savickis tobrīd pats tā arī nevēlējās izpaust Ozoliņa plānoto lomu komandā.

„Dinamo” nākamā spēle un Ozoliņa debija trenera asistenta postenī paredzēta jau rīt Arēnā Rīga pret Minskas „Dinamo”.

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат

     [+] [-]

, 2016-10-31 17:01, pirms 7 gadiem
Nesaprotu, priekš kam divi vienādi video īsā laikā jāliek?

  +2 [+] [-]

, 2016-10-31 17:26, pirms 7 gadiem
Šitais kurlajiem

  +2 [+] [-]

, 2016-10-31 17:47, pirms 7 gadiem
Sējējs būs uz papīra galvenais, OZO patiesībā būs galvenais.

  -2 [+] [-]

, 2016-10-31 17:54, pirms 7 gadiem
Ar Ozo iecelšanu par asistentu, Rīgas čekisti atkal nodemonstrējuši savu stulbumu hokeja operāciju lietās

  +3 [+] [-]

, 2016-10-31 20:05, pirms 7 gadiem
Ruck&Maul rakstīja: Ar Ozo iecelšanu par asistentu, Rīgas čekisti atkal nodemonstrējuši savu stulbumu hokeja operāciju lietās
Drīzāk savu stulbumu demonstrē tu, ar šo komentāru.

     [+] [-]

, 2016-10-31 20:14, pirms 7 gadiem
Brīnumnūjińu nevajag. Vajag parastu hokeja nūju un dot visiem, kas nejēdz spēlēt, dot ar to pa muguru

     [+] [-]

, 2016-10-31 20:37, pirms 7 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: Brīnumnūjińu nevajag. Vajag parastu hokeja nūju un dot visiem, kas nejēdz spēlēt, dot ar to pa muguru
tad jau sanāk visiem un Sējējam arī pie reizes.
ka es saku- Ozo skaidri un gaiši lika saprast ka neko nesagaidīsim

  +2 [+] [-]

, 2016-10-31 21:12, pirms 7 gadiem
Kā ta nav? Ar "brīnumnūju" pa muguru dažiem labiem un būs..

  +1 [+] [-]

, 2016-11-01 08:43, pirms 7 gadiem
Diez vai pats Pāvests te varētu ko līdzēt!?