Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Galatasaray" budžets - deviņi miljoni dolāru

Andrejs Siliņš

"Galatasaray" budžets - deviņi miljoni dolāru
NCAA čempions Rass Smits "Galatasaray" rindās uzsācis savu karjeru Eiropā
Foto: Sipa/Scanpix

Slavenā turku sporta kluba Stambulas "Galatasaray" valdes loceklis Mehmets Topsakals atklājis, ka vīriešu basketbola kluba budžets šajā sezonā, kurā komanda atgriezusies ULEB Eirolīgā, esot deviņi miljoni dolāru, kas ir nedaudz vairāk nekā astoņi miljoni eiro.

"Galatasaray" pagājušajā sezonā ar aptuveni sešu miljonu dolāru budžetu triumfēja ULEB Eiropas kausā, garantējot ceļazīmi uz jaunā formāta Eirolīgu. Tajā ir četri Stambulas klubi, taču visslavenākais no tiem "Galatasaray" startē ar vismazāko budžetu. Pagaidām arī laukumā nav izdevies parādīt labāko sniegumu - četros mačos četri zaudējumi. Atzīts CSKA, "Crvena Zvezda", "Maccabi" un "Fenerbahce" pārākums.

"Mūsu komandas sastāvā ir daudz jaunu spēlētāju. Džastins Dentmons un Rass Smits nerāda to sniegumu, ko gaidām no viņiem. Eirolīga ir ļoti sarežģīts turnīrs. Citām komandām ir budžeti 25-30 miljonu dolāru apmērā, mums ir tikai deviņi miljoni," atklāja valdes loceklis Topsakals. "Komanda nākamo mēnešu laikā kļūs labāka."

Gan CSKA, gan "Maccabi" un "Fenerbahce" noteikti iekļaujas vai pat pārsniedz Topsakala nosauktos citu klubu budžetus, taču mačā pret "Crvena Zvezda" tika zaudēts (83:85) komandai ar mazāku budžetu - serbu klubs rēķinoties ar 5-6 miljonu eiro lieliem tēriņiem šajā sezonā.

Turcijas čempionātā "Galatasaray" izcīnījusi divas uzvaras pirmajās trīs spēlēs, bet šodien izbraukumā tiksies ar pēdējā vietā esošo "Gaziantep".

ULEB Eirolīgā "Galatasaray" šonedēļ centīsies tikt pie pirmās uzvaras, ceturtdien Madridē tiekoties ar "Real", kas ar trim uzvarām četrās spēlēs ieņem trešo vietu turnīra tabulā.

Izmantotie resursi:
basketball.com.tr | Dünyanın basketbolu artık...

     [+] [-]

, 2016-10-31 13:07, pirms 7 gadiem
Varētu būt, ka tikai Crvena Zvezda atpelna savu budžetu!

     [+] [-]

, 2016-10-31 18:54, pirms 7 gadiem
esot deviņi miljoni dolāru, kas ir nedaudz vairāk nekā astoņi miljoni eiro.

     [+] [-]

, 2016-10-31 18:54, pirms 7 gadiem
😂
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja