Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

UEFA aptur Eiropas līgas prēmiju izmaksu abām "Daugavām"

Rolands Eliņš

UEFA aptur Eiropas līgas prēmiju izmaksu abām "Daugavām"
Jevgēņijs Kosmačovs, "Daugavas" spēlētājs, kurš šobrīd diskvalificēts no Latvijas futbola
Foto: Māris Greidāns

Latvijas Futbola federācija (LFF) paziņojusi, ka pēc UEFA norādījuma tiek ieturētas Daugavpils "Daugavas" un Rīgas "Daugavas" prēmijas par piedalīšanos Eiropas līgā. Abas komandas naudu saņems tikai tad, kad UEFA sniegs attiecīgu atļauju.

Eirokausi ir viens no tiem vilinājumiem, kas sniedz Latvijas Virslīgas klubiem cerības uz gaišāku nākotni un plašāku rocību, jo UEFA ar prēmijām neskopojas un septembrī tika apstiprināts, ka šīs sezonas Eiropas līgas dalībnieces prēmijās sadalīs vairāk nekā 200 miljonus eiro. Šovasar Eiropas līgā piedalījās trīs Latvijas klubi - visi gan cieta sakāvi jau pirmajā kārtā, taču tik un tā par piedalīšanos bija nopelnījuši 120 tūkstošu eiro lielu garantēto prēmiju.

LFF paziņojusi, ka diviem no trim Latvijas EL pārstāvjiem šī prēmija pagaidām ir liegta, proti, UEFA esot norādījusi uz laiku ieturēt Daugavpils "Daugavas" un Rīgas "Daugavas" nopelnītos finanšu līdzekļus. Klubi tos varēs saņemt vien tad, kad UEFA dos šādu atļauju. Oficiāli iemesli paskaidroti netiek, un LFF paziņojumā abiem klubiem ieteikts vērsties pie UEFA un tur saņemt plašāku informāciju.

Taču neoficiāli iemeslus uzminēt diezgan viegli, jo pavisam nesen Rīgā viesojās UEFA pārstāvis Urss Klusers, kurš kopā ar Latvijas Valsts policiju un LFF pārstāvjiem piedalījās preses konferencē par maču sarunāšanā pieķertajiem Daugavpils "Daugavas" pārstāvjiem. Preses konferencē kā aizdomīga tika piesaukta arī Rīgas "Daugavas" spēle ar Skotijas "Aberdeen", savukārt Daugavpils vienības sakarā tika piesaukta aizdomīga spēle pagājušā gada Čempionu līgā.

Daugavpils komanda vasarā ar 2:3 divu spēļu summā piekāpās Fēru salu komandai "Vikingur", bet Rīgas "Daugava" cieta sakāvi pret jau pieminēto "Aberdeen" - divu spēļu summā 0:8. Eiropas līgā Virslīgu pārstāvēja arī "Jelgava", kura ar 0:4 un 0:2 piekāpās Norvēģijas "Rosenborg". "Jelgava" ir vienīgā no šīs trijotnes, kuru nav skāris LFF paziņojums un tā sekas.

Abām "Daugavām" jau rīt paredzētas spēles Virslīgā, un, ja Rīga uz medaļām vairs nepretendē, tad Daugavpilij cīņā pret "Liepāju" ir iespēja pacelties pat uz otro vietu.

Šodien sēdi noturēja arī LFF Disciplinārlietu komisija, kura uz vienu spēli diskvalificēja Rīgas "Daugavas" aizsargu Oļegu Soloviču, turklāt šī komanda arī saņēma 70 eiro naudas sodu par dzelteno kartīšu ierobežojuma pārsniegšanu. Naudas sodi piemeklējuši arī "Ventspili" un "Skonto", kuras pagājušajā nedēļas nogalē izspēlēja praktiski "zelta" spēli. "Ventspils" līdzjutēji savu triumfu nekautrējās atzīmēt ar pirotehnikas izmantošanu, par ko klubs saņēmis 140 eiro sodu, savukārt "Skonto" sodīts ar 100 eiro par līdzjutēju lamāšanos.

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Futbola federācija

1 2 39 komentāri

  +3 [+] [-]

, 2014-10-31 17:16, pirms 9 gadiem
Tad otrs klubs, kas tika minēts preses konferencē pēc DD reida, tomēr būs Rīgas Daugava, nevis Jūrmala?

  +8 [+] [-]

, 2014-10-31 17:20, pirms 9 gadiem
reikons rakstīja: Tad otrs klubs, kas tika minēts preses konferencē pēc DD reida, tomēr būs Rīgas Daugava, nevis Jūrmala?
Mežeckis tak teica, ka sākumā jātiek galā ar klubiem par aizdomām UEFA turnīros

  +8 [+] [-]

, 2014-10-31 17:42, pirms 9 gadiem
Par ko DD prēmiju vēl??? Par kāsienu Farēriešiem???(saprotu ka prēmēti tiek par to ka iziet uz farēriešiem)
Caur guņas līgu šie ar soģiem un TOTO mačiem tika kur vajag,par to vēl prēmēt???Pareizi ir!Lai šis TOTOklubs sapūst!
Slēpts komentārs: kramblers

  +9 [+] [-]

, 2014-10-31 17:46, pirms 9 gadiem
kramblers rakstīja: Virsliigaa visi klubi nodarbojas ar TOTO,tas nu ir 100 %,jautaajums,kuru pieker kuru nee...
Liepāja nenodarbojas!

  -1 [+] [-]

, 2014-10-31 17:49, pirms 9 gadiem
Andris5 rakstīja: Liepāja nenodarbojas!
piekriitu,varbuut vieniigais izneemums uz doto briidi....

  +4 [+] [-]

, 2014-10-31 17:54, pirms 9 gadiem
kramblers rakstīja: piekriitu,varbuut vieniigais izneemums uz doto briidi....
Biju domājis vēl BFC ka būs tāds klubs,bet pēdējais mačs pret DD pilnībā parliecināja - sarunāts mačs!Tik jānoskatas maču(BFC-DD) un viss kļūst skaidrs!
Slēpts komentārs: Joniks666

  +2 [+] [-]

, 2014-10-31 18:20, pirms 9 gadiem
Joniks666 rakstīja: Ilgi esmu šim visam stāvējis malā, bet nu jau pacietības mērs ir pilns.

Visi gudrinieki par Liepāju.. Kāda tīra komanda?
Daugava Rīga vs. Liepāja - 15 June 2014 -... Zaudējums Daugava Rīga 0:4

Daugava Daugavpils vs. Liepāja - 30 April 2014... Zaudējums Daugavpils Daugavai 3:5

Apskatiet kādas likmes tika liktas uz Liepājas zaudējumu un tad runājat cik viņi tīri. Un tās nav vienīgās toto spēles no Liepājas.
Zelta sietiņ!Kāpēc tad slēpies?DR ir TOTO klubs!Paskat šamos pirmajā riņķī!

  -1 [+] [-]

, 2014-10-31 18:25, pirms 9 gadiem
kramblers rakstīja: piekriitu,varbuut vieniigais izneemums uz doto briidi....
Ticu, ka Jelgava nenodarbojas!

  +2 [+] [-]

, 2014-10-31 18:28, pirms 9 gadiem
Joniks666 rakstīja: Daugava Daugavpils vs. Liepāja - 30 April 2014... Zaudējums Daugavpils Daugavai 3:5

Apskatiet kādas likmes tika liktas uz Liepājas zaudējumu un tad runājat cik viņi tīri. Un tās nav vienīgās toto spēles no Liepājas.
siet trīs pendeles tika nozīmētas uz Liepājas vārtiem,pēdēja bija vispār beztēmā,Kāds sakars Liepājai ar maču kur DD veic kārtējos TOTO darījumus?Sadarbībā ar tiesnesi?
piefiksēji to brīdi kad Liepāja trapīja pa vārtu pārlikni vēl pie 4-3???
Tā kā sietel atpūties šovakar!

  +3 [+] [-]

, 2014-10-31 18:46, pirms 9 gadiem
Joniks666 rakstīja: Ilgi esmu šim visam stāvējis malā, bet nu jau pacietības mērs ir pilns.

Visi gudrinieki par Liepāju.. Kāda tīra komanda?
Daugava Rīga vs. Liepāja - 15 June 2014 -... Zaudējums Daugava Rīga 0:4

Daugava Daugavpils vs. Liepāja - 30 April 2014... Zaudējums Daugavpils Daugavai 3:5

Apskatiet kādas likmes tika liktas uz Liepājas zaudējumu un tad runājat cik viņi tīri. Un tās nav vienīgās toto spēles no Liepājas.
ha ha haaaa Tev niks arī attiecīgi izvēlēts...

  +5 [+] [-]

, 2014-10-31 18:48, pirms 9 gadiem
Ventspils,Jelgava,Liepāja,Spartaks-ticu ka TOTO sakarā ir tīri,par to ka abas Daugavas un Jūrmala spēlē ir 100% skaidrs,par Skonto,Metu,BFC grūti spriest
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-31 19:38, pirms 9 gadiem
kramblers rakstīja: Virsliigaa visi klubi nodarbojas ar TOTO,tas nu ir 100 %,jautaajums,kuru pieker kuru nee...
Neņemos teikt par visu klubu vēsturi, bet, piedod man, uzskatu, ka FKV, Liepāja, Jelgava, Metta un arī Skonto, neskatoties uz savu situāciju, ir pārāk sevi cienoši klubi, lai šādās klapatās šogad līstu. Arī par Spartaku negribas domāt neko sliktu šīs sezonas kontekstā. Toto jau spēlē tikai sevi necienošanas un pērkamas marionetes un nevis īsti vīri. Tādi, lūk, mums ir DD un Jūrmalas "varoņi", kam nav sevi kauns pēc tam vēl par futbolistiem saukt!

  -3 [+] [-]

, 2014-10-31 19:48, pirms 9 gadiem
Esmu vīlies leišu Daugavā. Pašā svarīgākās speles priekšvakarā SMS līgā šos starptautiski apgraiza. Skaidrs, tātad visas cerības Liepājai uz Rihertu, Kalnu un laukumu-tepiķi, jo leiši tagad ne pirksta nepakustinās nakamā spēlē.

     [+] [-]

, 2014-10-31 20:12, pirms 9 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: ha ha haaaa Tev niks arī attiecīgi izvēlēts...
Andri!! Ja tu gribi maukt ar diviem profiliem, tad vismaz nemet viņus laukā vienā dienā, kur nu vēl vienā topikā. Ūsas ir, bet prāta nav.

  +2 [+] [-]

, 2014-10-31 20:22, pirms 9 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Andri!! Ja tu gribi maukt ar diviem profiliem, tad vismaz nemet viņus laukā vienā dienā, kur nu vēl vienā topikā. Ūsas ir, bet prāta nav.
Nē nu šitas ir tavs kārtējais dienas joks???? Es neslēpjos, bet tu gan! Man Ferdinandam Lieliskajam ir viens profils iegaumē to! Man nevajag 5 profilus kā tev. Pinies tālāk savos melos un avataru gan ar steigu nomaini

  -3 [+] [-]

, 2014-10-31 21:20, pirms 9 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Nē nu šitas ir tavs kārtējais dienas joks???? Es neslēpjos, bet tu gan! Man Ferdinandam Lieliskajam ir viens profils iegaumē to! Man nevajag 5 profilus kā tev. Pinies tālāk savos melos un avataru gan ar steigu nomaini
Tavas frāzes tādas kā "šitais", "tikais", ....Beidz muļķoties, ej apjāj smadzenes citiem, ne man. Vēl stāstīji, ka psiholoģija ir tava stiprā puses. Jebkurš psiholoģijas augstskolas students savā pirmā esejā tevi izģērbtu vienos vārtos.

  +3 [+] [-]

, 2014-10-31 21:33, pirms 9 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Tavas frāzes tādas kā "šitais", "tikais", ....Beidz muļķoties, ej apjāj smadzenes citiem, ne man. Vēl stāstīji, ka psiholoģija ir tava stiprā puses. Jebkurš psiholoģijas augstskolas students savā pirmā esejā tevi izģērbtu vienos vārtos.
Tu tak esi kārtējais pacients tāpat kā tavs draugs Joniks666... tāpēc turpini melot. Šitādas sēnes kā tu aug katru dienu un uzbrūk vieniem un tiem pašiem lietotājiem...nekas jauns...
Bet es tev vēlreiz saku nomaini avataru, jo neesi cienīgs to valkāt!

Tikai totāls aklais var starp mani un Andžu likt = zīmi! Palasi sc gan sapratīsi!

  +1 [+] [-]

, 2014-10-31 21:46, pirms 9 gadiem
Ka ir tagad nezinu, bet agrak skonto speleja toto 100%! (tagad nezinu, jo cilveks kurs par to stastija ir prom no komandas). Citas komandas ari speleja (100% visas komandas, 80% vai 50% - to es nezinu). Iemesls mazas algas. Piemeram ir spele skonto - lejas gala komanda. Skonto tik un ta ir specigaka par pretinieku, tapec abas komandas saruna ka nespeles ar pilnu atdevi lai nedabutu kadu nopietnu traumu un ka uzvaretajs bus skonto.
Pielauju (tikai pielauju ka ta varetu but) ka ventspils futbolisti pirms speles ari jau zin ka sodien bus uzvaretaji un tapec liek uz savu uzvaru.

  -3 [+] [-]

, 2014-10-31 22:01, pirms 9 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Tu tak esi kārtējais pacients tāpat kā tavs draugs Joniks666... tāpēc turpini melot. Šitādas sēnes kā tu aug katru dienu un uzbrūk vieniem un tiem pašiem lietotājiem...nekas jauns...
Bet es tev vēlreiz saku nomaini avataru, jo neesi cienīgs to valkāt!

Tikai totāls aklais var starp mani un Andžu likt = zīmi! Palasi sc gan sapratīsi!
Labi, nepiesārņosim ēteru ar taviem apgalvojumiem. Lai cilvēki lasa par futbolu un aktuāliem notikumiem.

  -2 [+] [-]

, 2014-10-31 22:32, pirms 9 gadiem
Redz kā notiekas! Andris pa visu SC bļauj , ka es apmeloju viņu , bet...paskatāmies , ko dara viņš pats! Izrauj kaut kādus izdomātus murgus un apmelo Virslīgas klubu - BFC Daugavpils.
Tūlīt jau salidos šim postam miljons mīnusu
Starp citu , pavērojiet! Visiem postiem SC , kurā kāds nepiekrīt Andrim uzreiz parādās ntie mīnusi!

  +3 [+] [-]

, 2014-10-31 22:38, pirms 9 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: Redz kā notiekas! Andris pa visu SC bļauj , ka es apmeloju viņu , bet...paskatāmies , ko dara viņš pats! Izrauj kaut kādus izdomātus murgus un apmelo Virslīgas klubu - BFC Daugavpils.
Tūlīt jau salidos šim postam miljons mīnusu
Starp citu , pavērojiet! Visiem postiem SC , kurā kāds nepiekrīt Andrim uzreiz parādās ntie mīnusi!
Tu tak tas klabinātājs esi! Iepriekšējoreiz mēli norijis sēdēji

  +2 [+] [-]

, 2014-10-31 22:41, pirms 9 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Andri!! Ja tu gribi maukt ar diviem profiliem, tad vismaz nemet viņus laukā vienā dienā, kur nu vēl vienā topikā. Ūsas ir, bet prāta nav.
Nu ko tu sevi saplusoji?Pats rakņjoties par manu profilu esi sevi nostādījis tādā pozīcijā ka šis te nearbojas!
Bet tas ka tu nesi tas pats kas sietņš to es varu pierādīt!

  -4 [+] [-]

, 2014-10-31 22:44, pirms 9 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Tu tak tas klabinātājs esi! Iepriekšējoreiz mēli norijis sēdēji
beidz vienreiz ākstīties! Gribi teikt , ka tagad uzrakstīju pilnīgākās muļķības?
Vienu brīdi viņš teica , ka arī tavs profils pieder man...

  +2 [+] [-]

, 2014-10-31 22:45, pirms 9 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: Redz kā notiekas! Andris pa visu SC bļauj , ka es apmeloju viņu , bet...paskatāmies , ko dara viņš pats! Izrauj kaut kādus izdomātus murgus un apmelo Virslīgas klubu - BFC Daugavpils.
Tūlīt jau salidos šim postam miljons mīnusu
Starp citu , pavērojiet! Visiem postiem SC , kurā kāds nepiekrīt Andrim uzreiz parādās ntie mīnusi!
https://twitter.com/zelta_sietins/s...
Paskaidro konkrētāk!
Tavam sadarbniekam suveizdam ķeršos klat arī bet vēlek!

  +2 [+] [-]

, 2014-10-31 22:50, pirms 9 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: beidz vienreiz ākstīties! Gribi teikt , ka tagad uzrakstīju pilnīgākās muļķības?
Vienu brīdi viņš teica , ka arī tavs profils pieder man...
Eu ko tu man mīnusu ieliki tikko! Aizmirsi ka esi mani ignorējis?
Zelta Sietiņ!!!!! Pietiek!!!!

  +2 [+] [-]

, 2014-10-31 22:52, pirms 9 gadiem
Zelta sietiņš, 2014-10-25 03:47, pirms nedēļas, ignorēt, atbildēt
tāds pats šizo kā Andirs5. Laipni lūgts manā ''ignorēt'' saraksta

  +2 [+] [-]

, 2014-10-31 22:53, pirms 9 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: beidz vienreiz ākstīties! Gribi teikt , ka tagad uzrakstīju pilnīgākās muļķības?
Vienu brīdi viņš teica , ka arī tavs profils pieder man...
Es jau neākstos! Kad paņēmu tevi pie olām stūrī ielīdi un apklusi!
Un nav divreiz jādomā, lai saprastu, kurš kā un kāpēc uzbruka atmaskojot Andri5, pie tam tik zemiski un mīksti, ar pirms stundas izveidotu profilu... Tātad baidās un labi, ka tā!

Un pieņemu, ka ilgi viņam nebija jādomā, lai saprastu, ka mēs abi nu nekādi nevaram būt viena persona!

  -3 [+] [-]

, 2014-10-31 23:00, pirms 9 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Es jau neākstos! Kad paņēmu tevi pie olām stūrī ielīdi un apklusi!
Un nav divreiz jādomā, lai saprastu, kurš kā un kāpēc uzbruka atmaskojot Andri5, pie tam tik zemiski un mīksti, ar pirms stundas izveidotu profilu... Tātad baidās un labi, ka tā!

Un pieņemu, ka ilgi viņam nebija jādomā, lai saprastu, ka mēs abi nu nekādi nevaram būt viena persona!
Es netaisos atbildēt uz kaut kādām izdomātām muļķībām!
Cik ilgi lasi SC? Esi pamanījis , cik profilu man ir piešuvis Andris5? Biju vienreiz pat nofočējis spēli no Daugavpils , bet tas āksts turpināja saukt mani par ventspilnieku , guņas pakalpiņu utt.
Viņa facebook profilu nebiju licis šeit SC! Tas aprobežotais var domāt ko vien grib.

  -3 [+] [-]

, 2014-10-31 23:02, pirms 9 gadiem
Ferdinand , palasi Key Nr.23 rakstīto. Visi viņu šeit pazīst kā liepājnieku (agrāk niks bija kasparello) , bet Andris5 viņu sauc par ventspilnieku , mani un daudzu profilu īpašnieku
Tas ir normāli?

  +2 [+] [-]

, 2014-10-31 23:11, pirms 9 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: Ferdinand , palasi Key Nr.23 rakstīto. Visi viņu šeit pazīst kā liepājnieku (agrāk niks bija kasparello) , bet Andris5 viņu sauc par ventspilnieku , mani un daudzu profilu īpašnieku
Tas ir normāli?
tavs twiterītis vien to apiecina ka esi daudzprofilu lietotējs!
Hidinks nosauc Nīderlandes sastāvu spēlei pret...
----
Aguero#16,varenais_eksperts,
tie ir tavi proffili!

  -2 [+] [-]

, 2014-10-31 23:19, pirms 9 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Nepārliecināji mani! Ir pamats domāt, ka tas varētu būt tavs pirksts. sc lasu ik dienu, 95% futbola sadaļu. Andris5 nav nekāds svētais, cik reižu mums bijusi laba vārdu apmaiņa, bet tā fekālija forumā nav pieņemama. Un šeit gan jau padomu prasīji savam novadniekam
Kuram novadniekam?
Ventspilniekam vai kādam no Latgales?

  +4 [+] [-]

, 2014-10-31 23:54, pirms 9 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: Kuram novadniekam?
Ventspilniekam vai kādam no Latgales?
Precīzāk no Daugavpils
1 2 39 komentāri