Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Virslīgas apskats: Kreipāns arī par "Gulbeni" un gaidāmajām pārspēlēm

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN
Piedāvājam jūsu uzmanībai jaunāko "Virslīgas apskatu", kurā Anatolijs Kreipāns vērtē gan aizvadītās, gan gaidāmās Virslīgas spēles, kā arī skar pārspēļu tematiku.
Vērtējums:
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-10-31 21:18, pirms 10 gadiem
Daugavpils taurētājs rakstīja: Varēja tomēr par to toto kādas 5min papļāpāt Bet ko tur daudz runāt, par toto nav jārunā, tas ir jāspēlē
Nu runāja taču, arī par Daugavpils spēli pret Ilūksti: ''mēs jau nezinām, ko domā īstais grupas vadītājs Daugavpils komandā''.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-31 21:21, pirms 10 gadiem
25:01 (par spēli ''Daugava'' - ''Ilūkste'') - kurš skatīsies šo spēli (vismaz tiešraidē vai klātienē)? Visas piecas spēles sāksies vienlaicīgi - cik skatītāju atnāks uz stadionu? Kurš skatīsies tieši šīs spēles tiešraidi?

  +4 [+] [-]

, 2013-10-31 22:58, pirms 10 gadiem
Matīss, lūdzu beidz tik uzkrītoši visu laiku lūrēt savos pierakstos, tas ir tik kaitinoši. Kas tu par profesionāli, ja nespēj pat 5 vārdus salikt kopā bez lasīšanas? Ņem piemēru no Kreipāna kunga. Var redzēt, ka viņš ir tajā iekšā un visu saprot, jo pasniedz informāciju dabiski un pārliecinoši. Skatoties uz tevi, liekas, ka tavu sakāmo sarakstījis kāds cits, jo, ja pats to būtu gatavojis, tad zinātu kas jārunā, nevis lasītu, kā to dara pamatskolas pantiņu skaitīšanā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-01 12:49, pirms 10 gadiem
1 rakstīja: 25:01 (par spēli ''Daugava'' - ''Ilūkste'') - kurš skatīsies šo spēli (vismaz tiešraidē vai klātienē)? Visas piecas spēles sāksies vienlaicīgi - cik skatītāju atnāks uz stadionu? Kurš skatīsies tieši šīs spēles tiešraidi?
Es būšu klātienē.