Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Jāgrs beidzot saņēmis pasaules čempionāta labākā uzbrucēja balvu

Andrejs Siliņš

Jāgrs beidzot saņēmis pasaules čempionāta labākā uzbrucēja balvu
Jaromirs Jāgrs saņem 2011. gada pasaules čempionāta labākā uzbrucēja balvu no IIHF direktora Džiona Veragūta.
Foto: IIHF

Par 2011. gada pasaules hokeja čempionāta labāko uzbrucēju Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) vērtējumā atzītais Čehijas izlases veterāns Jaromirs Jāgrs tikai tagad, piecus mēnešus pēc turnīra noslēguma, saņēmis sev pienākošos apbalvojumu.

Pēc čempionātiem, kā ierasts, spēlētāji pēc iespējas ātrāk vēlas doties mājās un neuzkavēties turnīra norises vietā vēl ilgāk, un arī Jāgrs nebija izņēmums. Ne čehu uzbrucējs, ne arī par čempionāta labāko aizsargu atzītais kanādietis Alekss Pietrandželo un vārtsargs Viktors Fasts no Zviedrijas balvu nesaņēma uzreiz pēc turnīra. Fastam tā tika pasniegta tikai augusta nogalē, Jāgrs nu kļuvis par otro, bet līdz Pietrandželo apbalvojums vēl nav nonācis joprojām.

"Viņiem vajadzēja man pasniegt to balvu jau pirms čempionāta, būtu ietaupījuši vienu ceļojumu," pārliecināts par sevi un vienlaikus ar humora piedevu, saņemot balvu Monreālā pēc Filadelfijas "Flyers" rīta treniņa spēles dienā. Pasaules čempionātā Jāgrs, spēlējot Čehijas izlases pirmajā triecientrijniekā, deviņos mačos guva piecus vārtus un atdeva četras rezultatīvas piespēles.

Pavasarī Jāgrs trešo reizi karjerā tika iekļauts pasaules čempionātu simboliskajā izlasē (iepriekš 2004. un 2005. gadā), bet tikai pirmo reizi Jāgru nosauca par labāko uzbrucēju. 39 gadus vecā hokejista pārstāvētā Čehija šopavasar izcīnīja bronzas medaļas, cīņā par trešo vietu ar rezultātu 7:4 apspēlējot Krieviju.

Izmantotie resursi:
Home

 +20 [+] [-]

, 2011-10-31 17:24, pirms 12 gadiem
beidzot, citaadaak, jaagrs visus shos 5us meeneshus nespeeja ne par ko citu padomaat kaa tikai par sho balvu

  -3 [+] [-]

, 2011-10-31 17:34, pirms 12 gadiem
Vins bija noslepies,neviens nevareja vinu atrast,Jagru uzgaja tikai pateicoties slepenam informatoram(runa,ka tas bijis vina automehanikis)

  +6 [+] [-]

, 2011-10-31 17:43, pirms 12 gadiem
Apsveicu SC, kas beidzot ieliek ziņu piecas dienas pēc notikuma - kad visi pārējie jau par to paziņojuši. Jāgra godināšana bija jau trešdien.

     [+] [-]

, 2011-10-31 17:43, pirms 12 gadiem
Gadijuma nebija raksts par sho foruma jau pirms nedelas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-01 13:07, pirms 12 gadiem
Spriežot pēc bildes šis arī tika noķerts nejauši kaut kur gaitenī starp treniņiem...