Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

"US Open" 7. diena: Šarapova un Vozņacki sadalīs ceļazīmi uz ceturtdaļfinālu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"US Open" 7. diena: Šarapova un Vozņacki sadalīs ceļazīmi uz ceturtdaļfinālu
Karolīna Vozņacki
Foto: AP/Scanpix

"US Open" tenisa turnīrā svētdien tiks pabeigta sieviešu turnīra 4. kārta, kā arī noskaidroti pēdējie astoņi 4. kārtas dalībnieki vīriešu vienspēļu sacensībās. Šodien īpaši izceļams Marijas Šarapovas mačs pret Karolīnu Vozņacki, tāpat jūsu uzmanībai piedāvāju divas spēles no vīriešu turnīra.

Marija Šarapova – Karolīna Vozņacki (viensviens.lv prognoze: 1.63-2.34)

Vozņacki Šarapovu spējusi uzveikt tikai divas reizes septiņos mačos, taču viena no šīm uzvarām bija tieši "US Open" – Karolīna Mašu Ņujorkā apspēlēja pirms četriem gadiem, 4. kārtā (arī šoreiz abas tiekas tieši 4. kārtā!) uzveicot ar 6:3, 6:4. Vozņacki Šarapovu pieveica arī nākamā gada pavasarī Indianvelsā, bet kopš tā laika uzvarējusi tikai Krievijas pirmā rakete, sakrājot trīs uzvaras pēc kārtas.

Ko varam gaidīt šodien? Šarapovai pret Vozņacki nospiedošs pārsvars ir tāpēc, ka Šarapova spēlē izteikti agresīvu uzbrukuma tenisu. Tas ir vienīgais veids, kā tikt galā ar Karolīnu, kura ir slavena ar savu aizsardzību. Viņa var izvilkt ļoti daudz bumbiņu, taču, ja pret Dānijas pirmo raketi nospēlē ļoti, ļoti spēcīgi, tad pat Vozņacki aizsardzība neturēs pretī. Tāpēc "uz papīra" pārsvars ir Šarapovai, bet dzīvē mēdz būt citādi.

Vozņacki šovasar ir pozitīvi pārsteigusi, beidzot sākot spēlēt agresīvāku tenisu. Protams, ierastā spēle no aizsardzības nekur nav pazudusi, taču ir manāmi pozitīvi uzlabojumi viņas spēlēs. Pret tādām spēlētājām kā Šarapova Vozņacki gadījumā gandrīz viss ir atkarīgs no tā, ko kortā izdarīs pretiniece.

Nav noslēpums, ka Šarapovai gadās melnās dienas un Šarapovas ļoti liela kļūdu daudzuma gadījumā Vozņacki noteikti pavērsies labas izredzes iekļūt ceturtdaļfinālā. Šarapova pret Vozņacki būs otrais mačs Eša arēnā un sāksies ap plkst. 20:00 jeb pēc tam, kad noslēgsies Sāras Erani un Mirjanas Lučičas spēle. Tai sākums 18:00.

Rišārs Gaskē – Gaels Monfīss (viensviens.lv prognoze: 2.37-1.62)

Kad tiekas divi franči, var notikt jebkas. It īpaši, ja viens no spēles dalībniekiem ir Monfīss. Viņš arī šajā turnīrā jau ir parūpējies par vairākām skaistām un iespaidīgām epizodēm un ne mirki nešaubos, ka par skatītāju izklaidēšanu neaizmirsīs arī šodien. Neskatoties uz to, ka tas būs "Grand Slam" 3. kārtas mačs, nevis zemākas raudzes turnīrs vai paraugsacensības. Monfīsam ir 6-4 bilance pret Gaskē, viņš arī bijis pārāks abu vienīgajā "US Open" mačā, Rišāru Ņujorkā 2010. gadā apspēlējot trīs setos ar rezultātu 6:4, 7:5, 7:5. Šogad abu ceļi krustojušies jau divreiz, abos gadījumos divos setos pārākam esot Monfīsam. Neitrāla auditorija šodien labprāt redzētu četrus vai pat piecus setus. Franču šovs būs pēdējais jeb ceturtais mačs Ārmstronga kortā un sāksies ne agrāk kā pusnaktī pēc Rīgas laika.

Grigors Dimitrovs – Davids Gofāns (viensviens.lv prognoze: 1.28-3.90)

Ap plkst. 4:00 Eša arēnā sāksies bulgāra Dimitrova un beļģa Gofāna mačs. Abi ATP turnīros nav tikušies, bet zemāka līmeņa sacensībās trīs reizes pārāks bijis Dimitrovs. Viņš Gofānu trīs reizes apspēlēja 2010. gada vasarā "Future" un "Challenger" turnīros uz māla seguma. Skaidrs, ka liels favorīts šodien ir Dimitrovs, bet Gofāns centīsies apliecināt to, ka viņš ir novērtēts parāk zemu. Beļģis uzvarējis 27 no pēdējiem 28 mačiem, tāpēc viņa pārliecība tagad sasniegusi ļoti augstu atzīmi. Gofāns ir gana talantīgs, lai šis mačs nebeigtos ar nepieklājīgu rezultātu Dimitrova labā. Lai arī kā cīņa noslēgtos, viens ir skaidrs – šo maču skatīties nebūs garlaicīgi.

Pilns septītās dienas spēļu saraksts pieejams šeit.

Kur skatīties?

"US Open" rāda abi Eurosport kanāli, tāpat sacensības no Ņujorkas var redzēt labi zināmajos Sky Sports 3, ESPN un arī Tennis Channel. Legālus strīmus piedāvā Eurosport Player un Unibet TV. Tiešraides pieejamas no septiņiem kortiem – "Ashe", "Armstrong", "Grandstand", kā arī numurētajiem kortiem: 5., 11., 13. un 17.

  +3 [+] [-]

, 2014-08-31 12:07, pirms 10 gadiem
Nu tad par Carolini

  -4 [+] [-]

, 2014-08-31 12:32, pirms 10 gadiem
Sharapova stabili paņems divos setos!! Manuprāt,6:3 un 6:4!!

     [+] [-]

, 2014-08-31 23:25, pirms 10 gadiem
aiziet14 rakstīja: Sharapova stabili paņems divos setos!! Manuprāt,6:3 un 6:4!!
nu puikiņ aplauziens ne
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja