Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mahrezs izvairās no nopietna savainojuma un varētu piedalīties nākamajā spēlē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mahrezs izvairās no nopietna savainojuma un varētu piedalīties nākamajā spēlē
Rijads Mahrezs
Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempiones "Manchester City" dārgākais pirkums Rijads Mahrezs pārbaudes spēlē savainoja potīti, tomēr viņš varētu būt gatavs svētdien paredzētajam "Community Shield" pret Londonas "Chelsea".

Svētdien Maiami aizvadītajā pārbaudes spēlē pret Minhenes "Bayern", kas norisinājās Starptautiskā čempionu kausa ietvaros, Rijads Mahrezs laukumu bija spiests pamest pirmajā puslaikā, ciešot no Krisa Ričardsa izklupiena. "Manchester City" izcīnīja uzvaru ar 3:2, bet Mahrezs pēc mača tika manīts ar speciālu aizsargzābaku kājā.

Tomēr veiktajās pārbaudēs atklājies, ka Mahreza potīte nav cietusi smagi, paziņoja Anglijas čempione. Tāpat klubs norādīja, ka alžīriešu pussargs varētu būt gatavs laukumā doties jau svētdien, kad "Community Shield" mačā pretī stāsies Londonas "Chelsea". Ierastajā duelī pirms sezonas satiekas Premjerlīgas čempione un FA kausa ieguvēja.

Mahrezs šovasar kļuva par "Manchester City" vēsturē dārgāko pirkumu – klubs šķīrās no 67,8 miljoniem eiro, bet ar piemaksām summa var sasniegt pat 85 miljonu eiro atzīmi. Pirms tam viņš pārstāvēja "Leicester City", ar kuru 2016. gadā sensacionāli uzvarēja Premjerlīgā.

Pēc titula iegūšanas vairākas komandas vēlējās nopirkt Mahrezu, taču Lestera pretojās un paturēja viņu vēl divus gadus. Pagājušajā sezonā Mahrezs guva 12 vārtus un pievienoja desmit rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja