Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Fulham" par 25 miljoniem no "Newcastle" iegādājas Mitroviču

Andrejs Siliņš

"Fulham" par 25 miljoniem no "Newcastle" iegādājas Mitroviču
Aleksandrs Mitrovičs
Foto: AFP / Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Fulham" vadība vienojusies ar "Newcastle United" par serbu uzbrucēja Aleksandra Mitroviča iegādi. Darījuma summa tiek lēsta 25 miljonu eiro apmērā.

23 gadus vecais Mitrovičs pagājušajā sezonā jau spēlēja "Fulham" rindās uz īres tiesību pamata no Ņūkāslas kluba. "Fulham" sastāvā Anglijas Čempionātā Mitrovičs nospēlēja 17 spēles un guva 12 vārtus. Mitrovičs palīdzēja Rietumlondonas komandai atgriezties Premjerlīgā.

"Newcastle" rindās pagājušajā sezonā Mitrovičs paspēja aizvadīt septiņus mačus un gūt divus vārtus, bet iepriekšējās divās sezonās Ņūkāslā uzbrucējs 65 mačos guva 15 vārtus. "Partizan" sistēmas audzēknis pirmos soļus ārpus Serbijas spēra 2013. gadā, kad par pieciem miljoniem futbolistu iegādājās beļģu "Anderlecht". 2015. gada vasarā "Newcastle" nopirka Mitroviču no "Anderlecht" par 15 miljoniem eiro.

Serbijas izlases rindās Mitrovičs debitēja 2013. gada vasarā un kopš tā laika aizvadījis 40 mačus, izceļoties ar 17 vārtu guvumiem. Šis gads Mitrovičam bijis rezultatīvākais Serbijas izlasē, gūstot sešus vārtus. Pasaules kausa izcīņā Krievijā Mitrovičs guva vienus vārtus.

Gatavojoties atgriešanās sezonai Premjerlīgā, "Fulham" paspējusi aizvadīt četras pārbaudes spēles, izcīnot vienu uzvaru, reizi spēlējot neizšķirti un divreiz zaudējot. Vēl pirms sezonas paredzēti divi pārbaudes mači, bet sezonu "Fulham" jāsāk 11. augustā mājās pret "Crystal Palace".

     [+] [-]

, 2018-07-31 00:40, pirms 6 gadiem
Kapeikas mūsdienu futbolā!!! Nākamgad uz kādu no grandiem par 100m+, pieminiet manus vārdus! Mitrovičš ir viens gaužām talantīgs spēlētājs. Vēl tikai 23 gadus jauns, bet kājas vietā lielgabals!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-07-31 10:29, pirms 6 gadiem
ViestursThePunisher rakstīja: Kapeikas mūsdienu futbolā!!! Nākamgad uz kādu no grandiem par 100m+, pieminiet manus vārdus! Mitrovičš ir viens gaužām talantīgs spēlētājs. Vēl tikai 23 gadus jauns, bet kājas vietā lielgabals!!!
ble,kur tadi klauni rodas,ka Tu