Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Siņeļņikovs un Rugins diskvalifikācijas dēļ izlaidīs "Ventspils" spēli pret "Spartaku"

Rolands Eliņš

Siņeļņikovs un Rugins diskvalifikācijas dēļ izlaidīs "Ventspils" spēli pret "Spartaku"
Ritvars Rugins
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komisija paziņojusi, ka uz vienu spēli diskvalificēti pieci SMScredit.lv futbola Virslīgas spēlētāji.

"Ventspils" Virslīgas 16. kārtu izlaidīs un nākamo spēli aizvadīs pret Jūrmalas "Spartaku" devītajā augustā, taču jau šobrīd skaidrs, ka tajā Jurģis Pučinsks nevarēs gaidīt palīdzību no diviem ierastajiem pamatsastāva spēlētājiem - Ritvara Rugina un Alana Siņeļņikova, kuri abi sasnieguši dzelteno kartiņu limitu un saņēmuši vienas spēles diskvalifikāciju.

Tāds pats liktenis sagaidījis arī "Skonto" uzbrucēju Ivanu Lukaņuku, kurš vairumu brīdinājumu iekrāja vēl "Daugavpils" rindās, kur pavadīja sezonas pirmo pusi. Ukraiņu leģionārs nevarēs piedalīties spēlē pret "Jelgavu", kas paredzēta otrajā augustā.

Savukārt "Metta"/LU pirmdien aizvadīs svarīgu spēli pret "Daugavpili", taču tajā diskvalifikācijas dēļ nevarēs piedalīties Ingars Sarmis Stuglis un Artis Ojārs Ostrovskis, turklāt Stuglim piešķirts arī 70 eiro liels naudas sods.

Komanda.lv pirmajā līgā bargus sodus saņēmuši trīs spēlētāji - Ivans Gluško no "FK 1625 Liepāja" diskvalificēts uz trim spēlēm un būs spiests nomaksāt 170 eiro lielu sodu, divu spēļu diskvalifikācijas un 140 eiro naudas sods piespriests Eduardam Deičam no "Smiltene/BJSS", bet Andrejs Panasjuks ("Caramba/Dinamo") nevarēs piedalīties divās nākamajās spēlēs, kā arī saņēmis 140 eiro sodu par nesavaldību laukumā.

Izmantotie resursi:
LFF DK 29.jūlija lēmumi - Latvijas Futbola...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-07-31 21:41, pirms 9 gadiem
Vperjod Spartak! Po ušam žolto siņim !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-08-01 11:51, pirms 9 gadiem
golsss rakstīja: Dereeja jau Ventspili apspeeleet tagad Spartakam. Abi Rugins un Sinnellnnikovs konkreeti pamatsastaava speeleetaaji Ventspilii. Abi ekskontiessi. Kad ja ne tagad. Otras tik labas iespeejas nebuus.
Nu Rugins vispār vēl no Ventspils pārcēlās uz Skonto, paspēlējot pa vidam ārzemēs..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja