Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Trauma Zviedrijas izlases treniņā: Grankvists pirms Pasaules kausa savaino Gvideti

Agris Suveizda

Trauma Zviedrijas izlases treniņā: Grankvists pirms Pasaules kausa savaino Gvideti
Jons Gvideti pamet laukumu
Foto: imago sportfotodienst/Scanpix

Zviedrijas futbola izlase parīt aizvadīs pirmo pārbaudes spēli pirms gaidāmā Pasaules kausa, Solnā uzņemot Dāniju, taču šajā spēlē acīmredzot piedalīties nevarēs "Alaves" uzbrucējs Jons Gvideti.

26 gadus vecais Gvideti šodien guva savainojumu valstsvienības treniņā, divpusējas spēles laikā ciešot pēc "Krasnodar" aizsarga Andrēasa Grankvista pārlieku agresīva izklupiena. Gvideti pēc divcīņas palika zemē un sāpēs kliedza Grankvistam, kādēļ bija nepieciešams lekt kājās. Gvideti laukumu pameta tikai ar izlases personāla palīdzību.

Gvideti gan neesot nogādāts slimnīcā, un pēc treniņa viņš devās uz izlases viesnīcu. "Esam pozitīvi un ceram, ka tas nav nekas nopietns," sacīja valstsvienības ārsts Andešs Valentins. "Atlabšana var aizņemt tikai nedēļu, bet var arī vairāk. Pagaidām nav aizdomu par nekādu saišu vai kaula traumu. Tas ir tikai sasitums, un tagad galvenais mazināt sāpes un pietūkumu. Kolīdz izdosies noņemt pietūkumu, atlabšanas process ritēs daudz raitāk."

Bijušais Mančestras "City" uzbrucējs sezonu iesāka Bigo "Celta", astoņas reizes ejot uz maiņu Spānijas čempionātā, bet ziemā īrē devās uz "Alaves". Gvideti sāka 15 no 17 spēlēm, guva trīs vārtus un pēc sezonas beigām jau kļuva par pilnvērtīgu "Alaves" futbolistu, tiekot izpirkts par četriem miljoniem eiro. Izlasē Gvideti 20 spēlēs guvis vienus vārtus un šajā atlases ciklā piedalījās piecās spēlēs, trīs sākot sākumsastāvā.

Zviedrija sestdien Solnā uzņems Dāniju, bet 9. jūnijā Gēteborgā tiksies ar Peru. Pasaules kausā zviedri spēlēs vienā grupā pret korejiešiem, vāciešiem un meksikāņiem.

Izmantotie resursi:
https://www.aftonbladet.se/sportbla...

     [+] [-]

, 2018-05-31 20:58, pirms 6 gadiem
Zviedri paši sev iespējas samazina...

     [+] [-]

, 2018-05-31 21:09, pirms 6 gadiem
Ja atmiņā neviļ tad Zviedriem man liekas ka ir regulāri kašķi savā starpā treniņos pirms lieliem turnīriem!

     [+] [-]

, 2018-05-31 21:10, pirms 6 gadiem
RUS līgā jau var tikai iemācīties kā lekt citiem kājās un traumēt kādu, tur futbolu reti kurš spēlē, tā ir ļoti brutāla līga!

  -1 [+] [-]

, 2018-05-31 21:26, pirms 6 gadiem
Agri, palabo - Celta Vigo, ne Bigo.
Drīz Zlatana jautājums atkal būs aktuāls

  +3 [+] [-]

, 2018-05-31 21:40, pirms 6 gadiem
puslaiks rakstīja: Agri, palabo - Celta Vigo, ne Bigo.
Drīz Zlatana jautājums atkal būs aktuāls
VISS ir pareizi lāšons un bigo- cieti!

  +1 [+] [-]

, 2018-05-31 22:17, pirms 6 gadiem
Nu johaidī... kāds tur ar galvu acīmredzami nedraudzējas😡😡😡
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-06-01 00:24, pirms 6 gadiem
Normāla darba atmosfēra, bet tas Jons gan kaut kāds mīkstais..

     [+] [-]

, 2018-06-01 08:10, pirms 6 gadiem
Ir gara sezona bijusi visiem un tagad ir sezonas beigas un šādas traumas, mikrotraumas, nav nekāds brīnums. Protams žēl zviedrus!