Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" atkal dod priekšroku Hansenam

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" atkal dod priekšroku Hansenam
Kenets Hansens vēl smaida
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejisti svētdien savā trekā uzņems Lodzas "Orzel" braucējus, kuriem izbraukumā piekāpās ar 24 punktiem. Komandas sastāvā atkal iekļauts dānis Kenets Hansens, kura braukšana šogad bijusi katastrofāla.

3. jūnijā plkst. 18:00 "Lokomotīves" stadionā atkal atgriežas lielais spīdvejs. Lai arī sinoptiķi nesola tos labākos laikapstākļus (laiks būšot ļoti vēss un lietains), sacīkstēm vajadzētu notikt. Daugavpiliešiem pretī stāsies Lodzas "Orzel" braucēji, kuri līdz šim demonstrējuši labu sniegumu. "Loko" noteikti jāuzvar, pie tam jācenšas to izdarīt ar vismaz 25 punktu pārsvaru, kas dotu bonuspunktu. Ja tas netiks izdarīts, pastāv liela varbūtība, ka četriniekā mums netikt.

Netikšana četriniekā praktiski nozīmētu sezonas beigas jau jūlijā. Tas nudien nevienam nav vajadzīgs. Mūsu komanda nosaukusi sastāvu gaidāmajiem mačiem. Kā jau varēja paredzēt, ierindā būs leģionāri Romāns Považnijs, Mikaels Makss un Vadims Tarasenko, kā arī vietējie - Andžejs Ļebedevs, Kjasts Podžuks un Ivans Pļešakovs. Septītā braucēja vietu ieņēmis dānis Kenets Hansens, kurš visas sezonas gaitā tikai vienreiz nobraucis sakarīgi. Neveiksmīgs sniegums svētdien pieliks punktu komandas pacietības mēram. Cerams...

Poļi pretī liks identisku sastāvu tam, kas mājās mūsējos pieveica ar 57:33. Ierindā būs brāļi Ščepaņjaki, Peters Kildemands, Linuss Sundstrēms, Rafals Trojanovskis, Marcins Vavžiņjaks, Damians Adamčaks.

Dienu pirms šiem mačiem Ukrainā pasaules junioru čempionāta pusfinālu aizvadīs mūsu jaunais talants Andžejs Ļebedevs. Cīņā par vietu finālā viens no viņa konkurentiem būs jau pieminētais Adamčaks, citi poļi (Janovskis, brāļi Pavļicki), čehi, ukraiņi, krievi, dāņi, briti, zviedri un vācieši. Viegli nebūs.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт спидвейного клуба «Lokomotīve»

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-05-31 19:52, pirms 12 gadiem
...[Neveiksmīgs sniegums svētdien pieliks punktu komandas pacietības mēram. Cerams...] -
Autor - vai dānis tik apriebies, ka ceri uz neveiksmi visai komandai?!
Es ceru gan uz Hansena, gan visas komandas veiksmīgu sniegumu un pārliecinošu uzvaru!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-06-01 23:57, pirms 12 gadiem
Labāk Hansenam nekā Podžukam, kurš izgāzis visas gonkas, pielikdams visas bikses , lai labak Tarasenko brauc uz savu tevu zemi, jo ari vina sniegums ir vājš, un treneri pupās , kas komandu nespēj iedvesmot cīnai, tik daudz tautas sanak komandu atbastīt, bet pa lielam -totāla izgāšanās.