Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Dortikoss: "Briedis uzvarēja Usiku, Gasijevam iesaku pretsāpju zāles "

Jānis Pārums

Dortikoss: "Briedis uzvarēja Usiku, Gasijevam iesaku pretsāpju zāles "
Juniers Dortikoss
Foto: imago/Scanpix

WBA pasaules čempions Juniers Dortikoss (22-0, 21KO) un IBF pasaules čempions Murats Gasijevs (25-0, 18KO), kuri sestdien tiksies savā starpā Pasaules boksa Supersērijas pusfinālā, izteikuši viedokli par Brieža – Usika cīņas iznākumu.

Jāatgādina, ka aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgā Oleksandrs Usiks (14-0, 11KO) ar 114:114, 115:113 un 115:113 pieveica latvieti Mairi Briedi (23-1, 18KO), kvalificējoties finālam un pievienojot savai WBO čempiona jostai arī Brieža WBC jostu. Otrs finālists tiks noskaidrots 3.februārī Sočos, kad ringā izies Gasijevs un Dortikoss. Pasaules boksa Supersērijas fināls pirmajā smagajā svarā norisināsies Saūda Arābijas pilsētā Džedā šī gada maijā.

"Domāju, ka sestdienas cīņā tomēr uzvarēja Briedis. Usikam tā bija dāvana, kuru viņam sagādāja pats Mairis," sacīja Dortikoss. "Supersērijā visi pretinieki ir spēcīgi. Usiks kā potenciālais pretinieks finālā mani neuztrauc. Domāju tikai par cīņu pret Gasijevu. Tajā nodemonstrēšu, ka esmu nokautu karalis. Nokautēšu savu pretinieku tad, kad gribēšu. Protams, kā vienmēr, esmu sagatavojis "atombumbu" Gasijevam. Redzēsim, vai viņš būs gatavs to saņemt. Rekomendēju viņam labas pretsāpju zāles."

Dortikosa sestdienas pretiniekam Gasijevam par Brieža un Usika dueli ir cits viedoklis: "Tieši cīņas dienā atgriezāmies no [treniņnometnes] ASV, paspējām noskatīties to. Ringā tikās divi neuzvarēti čempioni – tāda cīņa pēc būtības nevar būt slikta. Bokseriem ir dažādi stili, taču domāju visi palika apmierināti ar redzēto. Usiks uzvarēja pelnīti, taču Briedim katrā no raundiem bija iespējas uz nokautu."

"Kas attiecas uz finālu... Nemēdzu skatīties pāri plecam savam esošajam pretiniekam," norādīja Gasijevs. "Man sagaidāma cīņa pret pasaules čempionu, kurš vēl nav zaudējis. Šobrīd jākoncentrējas tikai uz to, bet pēc tam jau redzēsim. Tādā turnīrā nedrīkst nenovērtēt nevienu pretinieku."

Izmantotie resursi:
Р-Спорт. Все главные новости спорта.

Slēpts komentārs: Skarbais Letiņš

  +3 [+] [-]

, 2018-01-31 23:13, pirms 6 gadiem
Skarbais Letiņš rakstīja: Nu jau viņš pārspīlē. Usiks uzvarēja!
cīņu skatījies?
Slēpts komentārs: asusasus
Slēpts komentārs: asusasus

  -3 [+] [-]

, 2018-02-01 07:27, pirms 6 gadiem
Usika vinneja, diezgan parliecinosi, patikjums tas jeb ne!!!! Atdeva ineacitivu, pirmajos trinos raundos, pec tam pielika klat un Briedim pipec bija!!! Un punkts!!!!

  +3 [+] [-]

, 2018-02-01 08:18, pirms 6 gadiem
Dortikosam iespaidīga bilance. Kāpēc viņu tik zemu vērtē? WBA nekotējas?

  -2 [+] [-]

, 2018-02-01 13:07, pirms 6 gadiem
Wacco rakstīja: cīņu skatījies?
Izskatās ka tu neesi skatījies.

  -1 [+] [-]

, 2018-02-01 13:10, pirms 6 gadiem
Maikl30 rakstīja: Usika vinneja, diezgan parliecinosi, patikjums tas jeb ne!!!! Atdeva ineacitivu, pirmajos trinos raundos, pec tam pielika klat un Briedim pipec bija!!! Un punkts!!!!
Nu jā pirmos trīs raundus Briedis itkā dominēja, bet pēc tam jau cīņas gaitu pārņēma Usiks un tad jau 12 raundā Usiks aizgāja vairāk aizsardzībā īpaši neriskējot, līdz ar ko arī 12 raunds Briedim, bet tā būtibā Usiks bija daudz ātrāks, precīzāks un fiziski spēcīgāks, izturīgāks par Briedi. Briedim kautkā pēc piektā raunda kājas atteica, vismaz tas tāds man viedoklis.
Bet nu tāpat Briedis malacis, pirms cīņas domāju ka Briedis līdz galam varētu pat neizvilkt, jo Usiks ir brīnumaini labs.

  +1 [+] [-]

, 2018-02-01 13:12, pirms 6 gadiem
boleks rakstīja: Dortikosam iespaidīga bilance. Kāpēc viņu tik zemu vērtē? WBA nekotējas?
Vertē pēc tā, ar kādiem pretiniekiem esi cīnījies, Gasijevam nopietnāki vīri līdz šim stājušies pretīm.

  +1 [+] [-]

, 2018-02-01 16:50, pirms 6 gadiem
Skarbais Letiņš rakstīja: Nu jā pirmos trīs raundus Briedis itkā dominēja, bet pēc tam jau cīņas gaitu pārņēma Usiks un tad jau 12 raundā Usiks aizgāja vairāk aizsardzībā īpaši neriskējot, līdz ar ko arī 12 raunds Briedim, bet tā būtibā Usiks bija daudz ātrāks, precīzāks un fiziski spēcīgāks, izturīgāks par Briedi. Briedim kautkā pēc piektā raunda kājas atteica, vismaz tas tāds man viedoklis.
Bet nu tāpat Briedis malacis, pirms cīņas domāju ka Briedis līdz galam varētu pat neizvilkt, jo Usiks ir brīnumaini labs.
Ja būtu cīņu skatījies, tad redzēu ka Briedis bija daudz precīzāks un spēcīgāks. Usiks varbūt bija ātrāks. Ja Briedis būtu favorīts, drošivien arī vīņam iedotu uzvaru.
Ja cīņu neredzēji, tad iesaku paskatīties kautvai statistiku par cīņu pirms gvelzt muļķības

     [+] [-]

, 2018-02-01 18:26, pirms 6 gadiem
quizzical rakstīja: Ja būtu cīņu skatījies, tad redzēu ka Briedis bija daudz precīzāks un spēcīgāks. Usiks varbūt bija ātrāks. Ja Briedis būtu favorīts, drošivien arī vīņam iedotu uzvaru.
Ja cīņu neredzēji, tad iesaku paskatīties kautvai statistiku par cīņu pirms gvelzt muļķības
Draudziņ, man ir daudzu gadu pieredze ringā kā arī jauniešu sagatavošana, cīņu noskatījos divreiz. Usiks uzvarējā cīņu pārliecinoši. Brieda sitieni lielākoties bija pa Usika cimdiem vai garām, bet Usiks daudz vairāk trāpīja, nesaprotu tikai vienu, kā pirmais tiesnesis varēja iedot neizšķirtu, tāda sajūta ka visi trīs bija sarunājuši, intrigai. Jo acīmredzami Usiks bija labāks un precīzāks, to atzīst visi boksa un sporta eksperti.

Saprotu ka mēs visi jūtam līdzi savējam, bet reizēm jāprot arī zaudēt un spriest reāli.
Neredzu pagaidām šajā kategorijā bokseri, kurš varētu apturēt Usiku.

  -1 [+] [-]

, 2018-02-02 20:28, pirms 6 gadiem
Skarbais Letiņš rakstīja: Nu jau viņš pārspīlē. Usiks uzvarēja!
loģiski ka Usiks uzvarēja, tur pat šaubu nebija. Tiem kas apgavo pretējo vajag iemācīties beidzot skatīties uz lietām reāli nevis tikai bļaut Mairis labākais utt, vai tad tiešām jūs domājāt ka Briedis ir neuzvarams...

     [+] [-]

, 2018-02-02 20:31, pirms 6 gadiem
quizzical rakstīja: Ja būtu cīņu skatījies, tad redzēu ka Briedis bija daudz precīzāks un spēcīgāks. Usiks varbūt bija ātrāks. Ja Briedis būtu favorīts, drošivien arī vīņam iedotu uzvaru.
Ja cīņu neredzēji, tad iesaku paskatīties kautvai statistiku par cīņu pirms gvelzt muļķības
pirmos 4 raundus ok, varētu piekrist bet sākot ar piekto Usiks ieslēdza jau citus ātrumus un mēs redzējām kas ir kas. un vajag pārstāt vienreiz sev melot, Latvijas faniem. Fanot vajag bet nevajag palikt par muļķiem un neredzēt kas notiek

     [+] [-]

, 2018-02-02 20:36, pirms 6 gadiem
esmu pārliecināts ka uzvarēs Gasijevs. Dortikoss kā jau melnis, visai bravūrīgs savos izteicienos bet balamutes parasti noraujas

     [+] [-]

, 2018-02-03 03:17, pirms 6 gadiem
Man škiet, Ka Gassijevs ari Usiku pieveiks. Viņam galva no dzelzsbetona, sit ar abām rokām tik ātri, ka dažreiz kombināciju var saskatīt tikai palēlnātajā. Izturība lielāka kā Usikam. Usiks ar Briedi bija aizelsies, Gasisjevu tādu nekad redzējuis neesmu, ka nekā dzīvo un trenejās spartiski - no sex alkohol, un 2000 m virs jūras līmeņa visu laiku. Brīvdiena no treniņiem tikai svētdienās. Pie tam vīņa treneris arī pasaulslavens.

     [+] [-]

, 2018-02-04 14:15, pirms 6 gadiem
Briedim liktenigs bija Usika sitiens pa degunu un parsistais deguns, kas izsita no ritma! Ja kads no komentetajiem pats ir nodarbojies ar sportu, ne tikai majas sedejis, tad zin ka asinojoss deguns izsit no ritma jo jasaskaras ar elposanas problemam. Tapec jabeidz vienreiz runat par Brieza cinu, abi pretinieki bija lidzvertiga, varbut cita reize Mairis uzvares!