Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Kūmans noraksta cīņu par titulu, Mesi varētu atkal apvienot spēkus ar Svaresu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kūmans noraksta cīņu par titulu, Mesi varētu atkal apvienot spēkus ar Svaresu
Ronalds Kūmans. Foto: EPA/Scanpix

Otrdienas vakarā Spānijas futbola superklubs “Barcelona” kapteiņa Lionela Mesi prombūtnē nespēja tikt galā ar “Eibar” (1:1). Kā izteicies Katalonijas granda galvenais treneris Ronalds Kūmans, zelta izcīnīšana nav pārāk reāls mērķis. Tikmēr medijos parādījušās kārtējās spekulācijas par Mesi nākamo darba vietu.

“Esmu reāls - izcīnīt titulu būs sarežģīti. Nekas nav neiespējams, taču mums jāapzinās, cik tālu atrodamies. “Atletico” izskatās ļoti labi. Spēcīga komanda, kas reti ielaiž vārtus,” pēc neizšķirta pret “Eibar” izteicās Ronalds Kūmans. Ar 15 spēlēs savāktajiem 25 punktiem “Barcelona” ieņem sesto vietu. Līderei “Atletico” ir 32 punkti un divas spēles rezervē.

Vakar laukumā nedevās nedz Lionels Mesi, nedz Žerārs Pikē. Tomēr Kūmans nepiekrita, ka neizšķirta iemesls meklējams faktā, ka laukumā neatradās līderis, kurš pavilktu aiz sevis. “Neteiktu, ka mums laukumā neatradās pieredzējuši futbolisti. Mūsu komanda atrodas pārejas posmā, tāpat nevar aizmirst par traumām. Spēlējam ar jaunajiem futbolistiem, šoreiz tie bija pieci seši, bet laukumā bija arī pieredzējušie. Mums pietrūka Leo, taču mums tāpat vajadzēja uzvarēt. Bija iespējas, neiesitām pendeli un uzdāvinājām vārtus, kas bija vienīgais pretinieku sitiens mērķī,” analizēja Kūmans.

Kārtējo reizi savainojumā iedzīvojās Filipe Kotinju, kurš nevarēja pabeigt maču. Kūmans pauda, ka problēma saistīta ar ceļgalu, taču plašākus komentārus viņš varēs sniegt tikai pēc padziļinātām apskatēm. Izskanējusi informācija, ka trauma ir ilgtermiņa.

Lai gan Mesi laukumā nedevās, viņš tāpat ir Barselonas apspriestākais cilvēks. “Catalunya Radio” vēsta, ka 2022. gadā Mesi varētu apvienot spēkus ar Luisu Svaresu, pievienojoties MLS komandai Maiami “Inter”, kas pieder Deividam Bekhemam. Pats Mesi pirms pāris dienām intervijā atzina, ka viņš gribētu dzīvot ASV un pamēģināt spēkus amerikāņu līgā.

Maiami “Inter” plānojot vispirms pievilināt Svaresu, tādā veidā galamērķi padarot pievilcīgāku arī “Barcelona” kapteinim, jo urugvajiešu uzbrucējs ir viens no Mesi labākajiem draugiem. Mesi atzinis, ka pēkšņā atvadīšanās no Svaresa bija viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ viņš oficiāli vērsies pie “Barcelona” vadības ar vēlmi pamest komandu.

Mesi līgums ar “Barcelona” beigsies 2021. gada 30. jūnijā, bet Svaresam vienošanās ar Spānijas līderi Madrides “Atletico” ir līdz 2022. gada vasarai.

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/en/football/b...
https://en.as.com/en/2020/12/30/foo...

     [+] [-]

, 2020-12-30 15:56, pirms 3 gadiem
Super prom kuģis grimst!