Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pirmoreiz karjerā Brauns un Ingrems iegūst NBA nedēļas spēlētāja atzinības

Rolands Eliņš

Pirmoreiz karjerā Brauns un Ingrems iegūst NBA nedēļas spēlētāja atzinības
Brendons Ingrems. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija paziņojusi aizvadītās sezonas labākos spēlētājos. Rietumu konferencē par labāko nosaukts Brendons Ingrems no „Pelicans”, bet Austrumos šis gods ticis Džeilenam Braunam no „Celtics”.

Džeilens Brauns palīdzēja Bostonai tikt pie trim uzvarām četrās spēlēs, vienīgo zaudējumu ciešot pret čempioni „Raptors”. Brauns divās spēlēs iemeta 34 un 30 punktus, bet kopumā vidēji mačā sakrāja 27 punktus, 6.7 atlēkušās bumbas un 2.3 rezultatīvas piespēles.

Brauns šosezon vidēji spēlē guvis 20.6 punktus, un viņa pārstāvētā komanda ir trešajā vietā Austrumu konferencē.

Tikmēr Rietumos par nedēļas labāko spēlētāju atzīts Brendons Ingrems, kurš šovasar bija iekļauts Entonija Deivisa maiņas darījumā, taču Ņūorleānas komandā ātri kļuvis par vadošo spēlētāju. Viņš aizvadītajā nedēļā aizveda komandu līdz četrām uzvarām četrās spēlēs, kas konferences apakšgalā meklējamajai komandai ir liels panākums.

Ingrems iepriekšējā nedēļā vidēji spēlē guva 23.5 punktus, savāca 7.3 atlēkušās bumbas un veica 4.5 rezultatīvas piespēles.

Gan Braunam, gan Ingremam šīs ir karjeras pirmās nedēļas labākā spēlētāja atzinības.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/NBA/status/1211...