Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikina komandas biedrs Korpisalo izraudzīts dalībai NHL Zvaigžņu spēlē

Rolands Eliņš

Merzļikina komandas biedrs Korpisalo izraudzīts dalībai NHL Zvaigžņu spēlē
Jonass Korpisalo. Foto: Russell LaBounty/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālā hokeja līga paziņojusi 2020. gada Zvaigžņu spēles dalībnieku sarakstu, kurā atrodami vairāki latviešu hokejistu komandas biedri, ieskaitot Kolumbusas „Blue Jackets” vārtsargu Jonasu Korpisalo, kurš gan guvis traumu un varētu nepaspēt no tās atgūties pirms 25. janvārī paredzētās Zvaigžņu spēles.

Elvja Merzļikina pārstāvēto „Blue Jackets” komandu NHL Zvaigžņu spēlē Metropolitēna divīzijā varētu pārstāvēt divi hokejisti. Trešo reizi karjerā šo godu izpelnījies aizsargs Sets Džounss, kamēr pirmo reizi sastāvā iekļauts vārtsargs Jonass Korpisalo. Decembrī ļoti veiksmīgi spēlējušajām Korpisalo gan šobrīd ir trauma, kas varētu likt izlaist vairākas nedēļas, līdz ar to arī pamats apšaubīt viņa dalību Zvaigžņu spēlē.

No Zemgus Girgensona „Sabres” vienības Zvaigžņu spēlē atkal piedalīsies Džeks Aikels, darot to trešo reizi savā karjerā, bet no Teodora Bļugera „Penguins” šoreiz dalībai Zvaigžņu spēlē izraudzīts komandas rezultatīvākais spēlētājs Džeiks Gincels, kuram tā būs debija Zvaigžņu spēlē.

Kopumā Zvaigžņu spēles sastāvos ir 13 debitanti, ieskaitot dāni Frederiku Andersenu un krievu uzbrucēju Artēmiju Panarinu. Vēl gan paredzēts, ka katras divīzijas komandu papildinās vēl viens spēlētājs, kas tiks noteikts līdzjutēju balsojumā.

Visplašākā pārstāvniecība Zvaigžņu spēlē būs Sentluisas „Blues”, kas pati arī uzņems šo pasākumu. No Sentluisas komandas izraudzīti trīs spēlētāji. „Blues” trīs spēlētājus Zvaigžņu spēlē gan nopelnījusi arī ar savu sniegumu laukumā – komanda šobrīd ir Rietumu konferences līdere. Vēl sešām komandām būs pa diviem spēlētājiem, ieskaitot Vašingtonas „Capitals”, kuras līderis Aleksandrs Ovečkins jau iepriekš paziņoja par nepiedalīšanos Zvaigžņu spēlē un tagad ir svītrots no sastāva.

Zvaigžņu spēle norisināsies 25. janvārī Sentluisā.

NHL Zvaigžņu spēles sastāvi

Atlantijas okeānaMetropolitēnaCentrālāKlusā okeāna
Tailers Bertuci (DET)Metjū Bardzals (NYI)Patriks Keins (CHI)Logans Kutūrs (SJS)
Antonī Duklērs (OTT)Džeiks Gincels (PIT)Neitens Makinons (COL)Leons Draizaitls (EDM)
Džeks Aikels (BUF)Kails Palmjēri (NJD)Raiens O`Railijs (STL)Anže Kopitars (LAK)
Žonatans Iberdo (FLA)Artēmijs Panarins (NYR)Marks Šeifele (WPG)Konors Makdeivids (EDM)
Ostons Metjūzs (TOR)Treviss Konecnijs (PHI)Tailers Seigins (DAL)Eliass Petešons (VAN)
Davids Pastrņāks (BOS)Džons Kārlsons (WSH)Eriks Stāls (MIN)Jakobs Silfverberjs (ANA)
Viktors Hedmans (TBL)Dagijs Hamiltons (CAR)Romāns Jozi (NSH)Metjū Tkačuks (CGY)
Šejs Vēbers (MTL)Sets Džounss (CBJ)Alekss Pjetrandželo (STL)Marks Džordano (CGY)
Frederiks Andersons (TOR)Breidens Holtbijs (WSH)Džordans Biningtons (STL)Marks Andrē Flerī (VGK)
Tūka Rasks (BOS)Jonass Korpisalo (CBJ)Konors Hellebuiks (WPG)Dārsijs Kampers (ARI)

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/2020-nhl-a...

  +1 [+] [-]

, 2019-12-31 00:37, pirms 4 gadiem
Kā tad tā? "Švakulis" Korpisalo tādu godu dabūjis?

  +2 [+] [-]

, 2019-12-31 01:06, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Kā tad tā? "Švakulis" Korpisalo tādu godu dabūjis?
Bez spēlētāja "labuma" mēra, ASG ir arī popularitātes mērs. Tas, kā arī spēlētāju izvēles procedūra (jāizvēlas nevis Overall labākie, bet labākie pa divīzijām, t.i., ja būsu trešais balsojum, bet priekšā būs 2 tās pašas divīzijas vārtsargi, tad spēlē netiksi, kamēr, nosacīti, 10. vārtsargs, kurš būs tikai otrais no konkrētās divīzijas, būs) un to kopējais skaits (jāizvēlas 8 vārtsargi), ir jāņem vērā, lai saprastu kāpēc kāds šajās komandās ir vai nav.

Korpisalo, kurš ir dalītā pirmajā vietā pēc aizvadītajām spēlēm, labi nospēlēja visu decembri (12!!! spēles), kas bija gan individuāli spēcīgs (pēdējās 10 spēlēs tikai 1 reizi ir ielaidis 3 vārtus), gan veiksmīgs komandai (ar Korpisalo vārtos tikai 2 zaudējumi pamatlaikā).

Uz šo brīdi viņš un Holtbijs ir uzvarām bagātākie Metropolitēna divīzijas vārtsargi, tāpēc ir diezgan loģiski, ka tieši viņi arī ir izvēlēti uz ASG.

     [+] [-]

, 2019-12-31 01:12, pirms 4 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Bez spēlētāja "labuma" mēra, ASG ir arī popularitātes mērs. Tas, kā arī spēlētāju izvēles procedūra (jāizvēlas nevis Overall labākie, bet labākie pa divīzijām, t.i., ja būsu trešais balsojum, bet priekšā būs 2 tās pašas divīzijas vārtsargi, tad spēlē netiksi, kamēr, nosacīti, 10. vārtsargs, kurš būs tikai otrais no konkrētās divīzijas, būs) un to kopējais skaits (jāizvēlas 8 vārtsargi), ir jāņem vērā, lai saprastu kāpēc kāds šajās komandās ir vai nav.

Korpisalo, kurš ir dalītā pirmajā vietā pēc aizvadītajām spēlēm, labi nospēlēja visu decembri (12!!! spēles), kas bija gan individuāli spēcīgs (pēdējās 10 spēlēs tikai 1 reizi ir ielaidis 3 vārtus), gan veiksmīgs komandai (ar Korpisalo vārtos tikai 2 zaudējumi pamatlaikā).

Uz šo brīdi viņš un Holtbijs ir uzvarām bagātākie Metropolitēna divīzijas vārtsargi, tāpēc ir diezgan loģiski, ka tieši viņi arī ir izvēlēti uz ASG.
Par kuriem spēlētājiem, kuri netika šajā sastāvā, ir cepšanās NHL fanu starpā? Jautāju, jo tik uzmanīgi nesekoju NHL, bet Tu gan

     [+] [-]

, 2019-12-31 01:19, pirms 4 gadiem
diezgan reāli, ka soms nepaspēs atveseļoties, tad arī tur būs jāaizvieto

     [+] [-]

, 2019-12-31 01:34, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Par kuriem spēlētājiem, kuri netika šajā sastāvā, ir cepšanās NHL fanu starpā? Jautāju, jo tik uzmanīgi nesekoju NHL, bet Tu gan
Komandas vēl tikko nosauktas, neesmu interesējies.

     [+] [-]

, 2019-12-31 01:35, pirms 4 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Komandas vēl tikko nosauktas, neesmu interesējies.
Nesen paskatījos Hjūza un Kako statistiku. Švaka. Kāds ir pats sniegums?

     [+] [-]

, 2019-12-31 09:10, pirms 4 gadiem
HENRY:
Nesen paskatījos Hjūza un Kako statistiku. Švaka. Kāds ir pats sniegums?

----------------------------------

Hjūzs jau ir diezgan sīciņš, grūti ielekt uzreiz, kaut ar tikai 6 punkti viņam mazāk, kā Hišeram, kuru pirms 2 gadi draftēja, un Gusevam, kura indviduālais līmenis ar komentārus neprasa.
Somiem savukārt, kā kuram, bet visi viņu talanti pēdējo gadu 5 iespēlējas, agri vai vēlu, Rangers tur ir kas vairākumā spēlē pirmo vijoli, tāpēc punktu mazāk.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-31 09:46, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Nesen paskatījos Hjūza un Kako statistiku. Švaka. Kāds ir pats sniegums?
Biju pierakstījis garu komentāru, bet kaut kas neaizgāja, tāpēc rakstu atkārtoti un īsāk.

Kako liela problēma ir NYR trenera Kvina izpratne par skaisto, t.i., to kā būtu jāspēlē Kako, lai tiktu pirmajās maiņās, jo pašlaik viņš tiek mētāts pa trešo un ceturto uzbrukuma trijnieku, kur jāspēlē ar čekeriem un bijušajiem aizsargiem, kā arī vairākumu.
Protams, ka tas spēlētājam, kurš ir ne tikai metošs un uzbrūkošs, nav ta ka baigi rezultativitāti veicinošs pasākums (uz šo brīdi 18 mači bez vārtu guvumiem).

No otras puses - Kako ir 4. jaunākais spēlētājs līgā un nav jau arī tā, ka visi drafta otrie piki būtu uzreiz bombardējuši. Ja pareizi atceros, arī Aikels sāka diezgan smagi. Svečņikovs pirms gada tāpat. Viss vēl var uzlaboties.

Hjūza situācija, lai arī statistiski līdzīga, ir citādāka - viņš mēģina, bet ne viss sanāk. Atkal jāsaka, ka viņš ir vēl ļoti jauns (jaunākais visā NHL) un vēl arī nākamgad var U20 PČ pat spēlēt, kā arī šogad NJD nav komanda, kurā varētu ta ka baigi kādu izcelt kā superuzbrucēju (bet Hjūzam ar laiku par tādu būtu jākļūst, tāpēc arī tās lielās ekspektācijas). Uz tā kopējā Devils fona viņš izskatās pieklājīgi un varbūt, ka pat i cerīgi.

  -1 [+] [-]

, 2019-12-31 11:17, pirms 4 gadiem
Pirms nedēļām daudzi smaidīja, kad teicu, ka somu vārtsargi ir lielā cieņā NHL
Kārtējais apliecinājums

  +2 [+] [-]

, 2019-12-31 11:35, pirms 4 gadiem
Paldies harim, bet it īpaši Jurim par skaidrojumu.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-31 12:33, pirms 4 gadiem
Kako pelnījis cieņu,ka neskatoties uz diabētu un vēl vienu slimību ir izsities līdz NHL.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-31 12:48, pirms 4 gadiem
Korpisalo spridzina!

  +1 [+] [-]

, 2019-12-31 12:53, pirms 4 gadiem
coffijs rakstīja: Kako pelnījis cieņu,ka neskatoties uz diabētu un vēl vienu slimību ir izsities līdz NHL.
Protams, ka viņam diabēts un celiakija sarežģīja situāciju, lai nokļūt līdz NHL, taču profesionālajā sportā tas nav retums. Arī NHL ne. Uz sitienu gan nenāk prātā neviens, kam būtu abas šīs problēmas.

     [+] [-]

, 2019-12-31 18:43, pirms 4 gadiem
Brīnos, kad Gibsons no Anaheimas netika iekšā