Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro sezonu noslēdz ar uzvaru sacensībās Igaunijā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Karro sezonu noslēdz ar uzvaru sacensībās Igaunijā
Matīss Karro. Foto: Artur Kukuskin photography.

Latviešu motosportists Matīss Karro izcīnījis uzvaru Baltic Masters Cup čempionāta pirmajā posmā, kas norisinājās Igaunijā.

Igaunijā aizvadīts pirmais no trim Baltic Masters Cup čempionāta posmiem motokrosā, kas norisinājās Somerpaulu ''Adrenalin'' arēnā. Uz starta izgāja vairāki spēcīgi igauņu braucēji, kuri šo trasi jau treniņos bija izmēģinājuši iepriekš.

Kvalifikācijā Matīss uzrādīja otro ātrāko laiku, Karelam Kutsaram zaudējot pussekundi. ''Pirmajā braucienā no starta aizgāju kā trešais. Drīz vien pakāpos uz otro vietu, taču pirmo braucienu beigās noslēdzu trešajā vietā. Jāsaka, ka brauciena laikā īsti brīvi nejutos, tāpēc lieki neriskēju, jo trase bija intensīva – lēciens pēc lēciena, kuriem uzreiz sekoja līkumi. Tur viegli varēja pieļaut kļūdas,” sarunā ar portālu ''Sportacentrs.com'' stāsta Matīss Karro.

''Otrajā braucienā izcēlu startu, taču otrajā līkumā zaudēju līderpozīciju. Divas trešdaļas no brauciena nobraucu kā otrais, bet tad nolēmu, ka ir jāveic uzbrukums tā brīža līderim, jo tobrīd jau trasi biju apguvis un braukšana padevās vieglāk. Izdevās apdzīt pirmās vietas ieguvēju un izcīnīt uzvaru. Beigās man sanāca vienāds punktu skaits ar Andero Lusbo, taču par pirmā posma uzvarētāju kļuvu es, par ko bija liels prieks.''

''Paldies latviešu faniem un draugiem, kuri mani atbalstīja klātienē. Patīkami noslēgt gadu ar uzvaru, jo tas noteikti dos spēku turpmākiem startiem. Novēlu visiem laimīgu jauno gadu,'' nobeidz Karro.

Rezultāti:

V.SportistsPunkti
1.Matīss KARRO45
2.Andero LUSBO45
3.Karel KUTSAR44
4.Jan JAKOBSON34
5.Hans PRIIDEL31
6.Sampo RAINIO29

     [+] [-]

, 2019-12-30 20:00, pirms 4 gadiem
Malacis!