Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensonam trīs spēka paņēmieni, "Sabres" otro reizi 48 stundu laikā zaudē Bostonai

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Girgensonam trīs spēka paņēmieni, "Sabres" otro reizi 48 stundu laikā zaudē Bostonai
Zemgus Girgensons. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) sesto zaudējumu pēdējās septiņās spēlēs piedzīvojusi latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", kas izbraukumā ar 2:3 piekāpās Austrumu konferences vicelīderei Bostonas "Bruins", kuras labā divus vārtus guva Džeiks Debrasks.

Girgensons šonakt spēlēja "Sabres" trešajā uzbrucēju virknējumā kopā ar Evanu Rodrigesu un Kērtisu Lazāru, laukumā pavadot 15:24 minūtes (no tām 4:36 minūtes mazākumā), kuru laikā latvietis veica trīs spēka paņēmienus, bloķēja vienu pretinieka metienu, kā arī vienreiz pazaudēja ripu.

"Sabres" šajā mačā izdarīja par četriem metieniem vairāk (26:22), tostarp pirmajā periodā šajā rādītājā dominējot ar 7:2, tomēr tāpat pirmajās 20 minūtēs kā vienīgā ielaižot vārtus - 13. minūtē Linusu Ulmarku pārspēja Dāvids Pastrņāks. Otrajā trešdaļā mača gaita izlīdzinājās, viesiem izturot trīs mazākumus pēc kārtas un Rasmusam Ristolainenam atgūstot neizšķirtu 1:1.

Izšķirošais šajā mačā izrādījās trešā perioda ievads, kurā divus noteikumu pārkāpumus ar dažu sekunžu intervālu veica Bufalo uzbrucējs Juhans Lāšons, atstājot savu komandu četru minūšu ilgā mazākumā. Tas gan bija krietni īsāks, jo Džeiks Debrasks ar 18 sekunžu starpību realizēja abas skaitliskā vairākuma iespējas, panākot 3:1 "Bruins" labā.

Mazāk nekā 15 minūtes līdz pamatlaika izskaņai Kērtiss Lazārs pietuvināja viesus līdz 2:3, tomēr tas bija arī viss. Jāatzīmē, ka "Sabres" līderis Džeks Aikels mača pēdējā minūtē nopelnīja desmit minūšu disciplinārsodu par necienīgu attieksmi pret tiesnešiem.

"Sabres" komanda ar izcīnītu 41 punktu 40 spēlēs pēc lieliskā sezonas sākuma nu ir nokritusi līdz 13. pozīcijai Austrumu konferencē. Nākamajā spēlē "Sabres" Jaungada naktī uzņems Tampabejas "Lightning".

     [+] [-]

, 2019-12-30 09:04, pirms 4 gadiem
BUF tiešām vēl nemeklē normālu treneri?

     [+] [-]

, 2019-12-30 09:46, pirms 4 gadiem
Protams vēl pus-sezona priekšā.Kur ir tie antiņi kuri jau teica ka Bufalo stabili play-off tiks?? Viens veiksmīgs nogrieznis neko nenozīmē. Tagad redzam Buffalo īsto vietu

     [+] [-]

, 2019-12-30 15:00, pirms 4 gadiem
zigiss rakstīja: BUF tiešām vēl nemeklē normālu treneri?
tur jau nav problemu jau vairs treneri,tur jau ir bijusi 5 treneri kops iepriekseja playoff