Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kalniņam pietrūkst četru sekunžu līdz sausajai spēlei, Hārtlija "Avangard" izglābjas no 0:3

Kalniņam pietrūkst četru sekunžu līdz sausajai spēlei, Hārtlija "Avangard" izglābjas no 0:3
Jānis Kalniņš. Foto: HC Jokerit

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš atzīmējās ar realizēto pēcspēles metienu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā starp „Spartak” un „Sochi”, palīdzot Maskavas komandai izbraukumā tikt pie uzvaras ar 2:1. Citā spēlē vārtsargs Jānis Kalniņš palīdzēja "Jokerit" apspēlēt "Slovan" ar 3:1, ielaižot vārtus četras sekundes pirms sirēnas. Savukārt, Boba Hārtlija "Avangard" atspēlēja trīs vārtu deficītu pret galveno konkurenti "Barys", svinot uzvaru pēcspēles metienu sērijā ar 4:3.

Jānis Kalniņš bija ļoti tuvu ceturtajai sausajai spēlei šosezon, palīdzot Helsinku „Jokerit” apspēlēt Bratislavas „Slovan” ar 3:0. Četras sekundes pirms pamatlaika beigām ripa tomēr ielidoja "Jokerit" vārtos pēc Kaila Čipčuras metiena. Mača laikā latviešu vārtsargs atvairīja 33 no 34 metieniem. Kalniņam tā bija 24. spēle šosezon, ar viņu vārtos komanda izcīnījusi 17 uzvaras, pašam vārtsargam atvairot 92,7% metienu, un vidēji mačā ielaižot 2,13 vārtus, trīs spēles noslēdzot bez ielaistām ripām.

"Sochi" un "Spartak" cīņā mājinieki mazākumā izvirzījās vadībā pirmajā periodā, bet „Spartak” panāca neizšķirtu pamatlaika vidū. Vārti vairs netika gūti, arī papildlaikā uzvarētāju neizdevās noskaidrot. Sekoja bullīšu sērija, kurā „Spartak” spēlētāji bija precīzi četros gadījumos no pieciem. Viesu pēdējo mēģinājumu ar rezultatīvo metienu noslēdza Kaspars Daugaviņš, kurš arī tika ierakstīts protokolā kā uzvaras vārtu guvējs. Tiesa, KHL noteikumi paredz, ka uzbrucēja statistikā tie vārti netiks ierakstīti.

Šodien Daugaviņš laukumā pavadīja 12:27 minūtes, kuru laikā izdarīja divus metienus un pielietoja vienu spēka paņēmienu, bet viņa komandas biedrs Mārtiņš Karsums laukumā pavadītajās 18:03 minūtēs vienu reizi meta pa vārtiem, ka arī pielietoja vienu spēka paņēmienu. Sezonas 43 mačos Daugaviņš guvis desmit vārtus un atdevis 17 piespēles, bet Karsums 43 spēlēs ticis pie 19 (6+13) punktiem. „Spartak” komanda 44 cīņās izcīnījusi 50 punktus un ieņem piekto vietu Rietumos, taču Maskavas „Dynamo” uzvaras gadījumā noslīdēs uz sesto.

Boba Hārtlija „Avangard” svarīgā cīņā pret Astanas „Barys” izglābās no 0:3 un noslīdēšanas no otrās uz piekto pozīciju Austrumu konferencē, uzvarot pēcspēles metienu sērijā ar 4:3. Mača vidū viesiem no Kazahstānas bija trīs vārtu pārsvars, divas reizes atzīmējoties Dmitrijam Ševčenko, un vienu – Andrē Pētersonam. Desmit minūtes pirms pamatlaika beigām aizsargs Aleksejs Jemeļins savāca vārtsarga atvairīto ripu un tuvās distances iemeta to tukšajā stūrī – 1:3, trīs minūtes pirms sirēnas „Avangard” izmantoja noraidījumu pretinieku komandas sastāvā, nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju un sešatā pret četriem panāca 2:3, bet vēl nedaudz vēlāk precīzs bija arī Jevgeņijs Medvedevs – 3:3.

Papildlaikā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienu sērijā „Avangard” svinēja uzvaru – 4:3, kas ļāva Balašihas komandai palikt otrajā pozīcijā Austrumos ar 61 punktu 46 spēlēs.

KHL spēles, 30. decembris

SpēleRezultāts
Traktor – Kunlun0:2
Sochi – Spartak1:2 PM
Ak Bars – Neftekhimik1:0
Lokomotiv - Dynamo (Minska)0:3
CSKA - Torpedo2:1
Avangard - Barys4:3 PM
Dinamo (Rīga) - Dynamo (Maskava)5:4
Slovan - Jokerit1:3

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2018-12-30 20:04, pirms 5 gadiem
Malacis Daugava. Domāju Tu esi labākais uzbrucējs mums. Un buļļu virtuozs arī esi.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-30 20:34, pirms 5 gadiem
haralds_liepins_115453909448900 rakstīja: Malacis Daugava. Domāju Tu esi labākais uzbrucējs mums. Un buļļu virtuozs arī esi.
Uzreiz aiz Pavlova

     [+] [-]

, 2018-12-30 21:28, pirms 5 gadiem
"Papildlaikā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienu sērijā „Avangard” svinēja uzvaru – 4:3, kas ļāva Balašihas komandai palikt otrajā pozīcijā Austrumos ar 61 punktu 46 spēlēs."
Autor! Varbūt tomēr Omskas komandai, Balašiha laikam tomēr piemaskava

     [+] [-]

, 2018-12-30 23:51, pirms 5 gadiem
Kleins rakstīja: "Papildlaikā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienu sērijā „Avangard” svinēja uzvaru – 4:3, kas ļāva Balašihas komandai palikt otrajā pozīcijā Austrumos ar 61 punktu 46 spēlēs."
Autor! Varbūt tomēr Omskas komandai, Balašiha laikam tomēr piemaskava
Tādu izgāzienu uztaisīt.. tik slaids uzd..siens, beigās pats par muļķi paliec.

     [+] [-]

, 2018-12-30 23:57, pirms 5 gadiem
Kleins rakstīja: "Papildlaikā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienu sērijā „Avangard” svinēja uzvaru – 4:3, kas ļāva Balašihas komandai palikt otrajā pozīcijā Austrumos ar 61 punktu 46 spēlēs."
Autor! Varbūt tomēr Omskas komandai, Balašiha laikam tomēr piemaskava
Uz vismaz 1 sezonu Omska spēlē Balašihas arēnā, tā kā vismaz teorētiski tā ir Balašihas komanda

     [+] [-]

, 2018-12-31 10:29, pirms 5 gadiem
https://www.khl.ru/clubs/avangard/

tehniski tā tomēr ir Авангард Омск. Var jau saukt par balašihas, piemaskavas, hārtlija utt. komandu bet tas viss ir tikai ja cilvēks zīmuļoties vēlas.

     [+] [-]

, 2018-12-31 11:36, pirms 5 gadiem
Spartaks zaudēja vārtus vairākuma izspēlē - Karsums neuztvēra partnera piespēli uz zilās līnijas, kas noveda pie vārtu zaudējuma.