Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

CSKA izglābjas un pagarinājumā uzvar "Neptūnas"

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

CSKA izglābjas un pagarinājumā uzvar "Neptūnas"
Sonijs Vīmss
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Negaidīti interesanta izvērtusies šogad pēdējā VTB Vienotās Basketbola līgas spēle, kurā Maskavas CSKA savā laukumā uzņēma Klaipēdas "Neptūnas" basketbolistus. CSKA vien pēdējās sekundēs prata izraut neizšķirtu un uzvarēt pagarinājumā ar rezultātu 90:77.

Maskavas CSKA B grupā līdz šim bija atzinusi vienīgi perfektās Maskavas apgabala "Khimki" vienības pārākumu savā pēdējā VTB līgas spēlē savā laukumā ar rezultātu 92:87, ieņemot otro vietu, kamēr "Neptūnas" šosezon neiet spoži - astoņās aizvadītajās spēlēs izcīnītas divas uzvaras, kas dod devīto vietu 10 komandu konkurencē.

Abu komandu savstarpējo spēli ļoti bikli iesāka par favorītiem uzskatītie CSKA basketbolisti. "Neptūnas" izvirzījās vadībā ar 9:4. Ar Miloša Teodosiča pūlēm mājinieki uz brīdi pārņēma vadību, bet tad zaudēja pirmās ceturtdaļas atlikušo daļu ar 1:11. Otrajā ceturtdaļā situācija mainījās. Mazliet vairāk kā piecās minūtēs CSKA atspēlēja 10 punktus, atgūstot vadības grožus savās rokās. Līdz pirmā puslaika beigām cīņa ritēja punkts punktā, basketbolistiem dodoties atpūtā pie rezultāta 37:36 CSKA labā.

Trešajā ceturtdaļā negaidīti līdzīgā cīņa turpinājās. CSKA gandrīz visas 10 minūtes atradās nelielā vadībā, vien uz brīdi ļaujot to pārņemt viesiem no Klaipēdas. Ceturtās ceturtdaļas ievadā "Neptūnas" vienība kārtējo reizi panāca izlīdzinājumu - 55:55. Tam sekoja 6:0 izrāviens CSKA izpildījumā, bet viesi atbildi parādā nepalika, veicot 10:0 izrāvienu (65:61). Vēl trīs ar pusi minūtes līdz pamatlaika beigām "Neptūnas" atradās vadībā ar rezultātu 71:65, bet CSKA tomēr prata izglābties. Četras sekundes līdz pamatlaika beigām metienu realizēja Sonijs Vīmss, liekot komandām uzvarētāju noskaidrot pagarinājumā - 72:72.

Pagarinājuma ievadā CSKA turpināja savu izrāvienu, pusotrā minūtē iegūstot piecu punktu pārsvaru. Mājinieki bija ieslēguši pavisam citus apgriezienus, šajās piecās minūtēs burtiski sagraujot "Neptūnas" vienību un gūstot uzvaru negaidīti sarežģītā spēlē ar rezultātu 90:77.

CSKA rindās rezultatīvākais ar 20 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām bija Aleksandrs Kauns, bet pa 13 punktiem guva Milošs Teodosičs un Sonijs Vīmss. "Neptūnas" labā 19 punktus guva un astoņas atlēkušās bumbas izcīnīja Valdas Vasilis. Vēl komandas rēķinam 15 punktus pievienoja Mindaugas Girdžiūnas, bet ar "double-double" atzīmējās Vitautas Šarakauskas - 11 punkti un 13 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ

  +7 [+] [-]

, 2013-12-30 19:04, pirms 10 gadiem
tas ir tas pats, kas vefs pagarinaajumaa uzvareetu turiibu kauns cska.

  -2 [+] [-]

, 2013-12-30 19:05, pirms 10 gadiem
chubaki rakstīja: tas ir tas pats, kas vefs pagarinaajumaa uzvareetu turiibu kauns cska.
vakar ar studentiem zaudēja 2/4

  -1 [+] [-]

, 2013-12-30 19:05, pirms 10 gadiem
Tad jau vefs ari var pacinities un uzvaret.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-12-30 20:15, pirms 10 gadiem
nevar piekrist. Neptūniem ir normāla komplektācija no nr1-5. Vadošie spēlētāji ir pilnvērtīgi basketbolisti - cīņa par bumbām, garāmgājiens, spēle ar muguru, pustālais, 3p-nieks.. Atlētismā un garumā zaudē pret cska, bet ne jau katastrofāli. Tāpēc sakrītot faktoriem šādi rezultāti var būt.

Turību es neuzskatu par normālu komandu - ne komplektācijas, ne individuālo prasmju ziņā.

chubaki rakstīja: tas ir tas pats, kas vefs pagarinaajumaa uzvareetu turiibu kauns cska.

  -1 [+] [-]

, 2013-12-30 20:41, pirms 10 gadiem
Dēļ šitiem jokiem gandriz toto zaudēju