Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Vācijas futbola vadība lemj - Lēvs turpina vadīt nacionālo izlasi

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vācijas futbola vadība lemj - Lēvs turpina vadīt nacionālo izlasi
Joahims Lēvs. Foto: imago images/Eibner/Scanpix

Vācijas Futbola asociācijas (DFB) pēc tikšanās ar izlases direktoru Oliveru Bīrhofu un valstsvienības galveno treneri Joahimu Lēvu lēmusi par sadarbības turpināšanu ar ilggadējo izlases speciālistu. Diskusijas par iespējamo nomaiņu sākās pēc graujošā zaudējuma Spānijai ar 0:6 UEFA Nāciju līgas ietvaros.

Vācijas futbola izlase Nāciju līgas pēdējā grupas spēlē piedzīvoja kaunpilnu sagrāvi pret Spāniju ar 0:6, tādējādi paliekot otrajā vietā A4 grupā. Uzreiz pēc mača Vācijas Futbola asociācijas (DFB) izlases direktors Olivers Bīrhofs izteica uzticību galvenajam trenerim Joahimam Lēvam.

Šodien Vācijas Futbola asociācija publiski paziņojusi, ka Joahims Lēvs bauda organizācijas uzticību un ka vācu speciālists turpinās vadīt izlasi. Pirmdienas rītā asociācijas vadība tikās ar Bīrhofu un Lēvu Frankfurtē, pārrunājot graujošo zaudējumu pret Spāniju, kā arī uzklausot trenera vīziju. Visas puses vienojās, ka nepieciešams turpināt iesākto darbu un ka viena spēle nevar būt par iemeslu sadarbības pārtraukšanai.

DFB joprojām izsaka uzticību Lēvam, jo izlase kvalificējusies Eiropas čempionātam, Nāciju līgā noturējās A līgā, kā arī atradās pirmajā grozā Pasaules kausa kvalifikācijas grupu izlozē. Pārrunājot zaudējumu Spānijai, tika uzsvērts, ka visiem - gan treneriem, asociācijai un faniem, šis rezultāts licis vilties.

Joahims Lēvs par Vācijas izlases galveno treneri kļuva 2006. gadā, kopā ar to izcīnot Pasaules kausu 2014. gadā. Pašreizējais līgums vācu speciālistam ir spēkā līdz nākamajam Pasaules kausam.

Izmantotie resursi:
https://www.dfb.de/news/detail/dfb-...

     [+] [-]

, 2020-11-30 23:24, pirms 3 gadiem
..laikam jau šis paliks amatā, kamēr Klops nebūs beidzis karjeru Liverpūlē un nenāks trenēt Vācijas izlasi.

     [+] [-]

, 2020-12-01 00:24, pirms 3 gadiem
Redzēs kàdu dziesmu dziedās pēc EČ

     [+] [-]

, 2020-12-01 08:01, pirms 3 gadiem
🏳️‍🌈
Joahimam stipra aizmugure
Zilie stutē viens otru