Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Aigars Strauss pārvēlēts Triatlona federācijas prezidenta amatā

Ints Megnis
Ints Megnis

Aigars Strauss pārvēlēts Triatlona federācijas prezidenta amatā
Foto: Latvijas Triatlona federācija

Latvijas Triatlona federācijas prezidenta amatā pirmdien attālinātā kongresā tika pārvēlēts Aigars Strauss.

Amatā sporta aktīvists Strauss stājās ārkārtas kongresā pirms nepilniem diviem gadiem, kad balsojumā ar vienas balss pārsvaru apsteidza Arvīdu Zariņu un postenī nomainīja Vilni Priedīti. Šoreiz Strausam konkurenci sastādīja uzņēmējs Vjačeslavs Nebogatihs un sacensību Stirnu buks organizētājs Rimants Liepiņš, kurš gan pirms balsojuma savu kandidatūru atsauca.

Kā nākamo četru gadu darba prioritātes prezidents izvirzījis Latvijas triatlonista dalību Parīzes olimpiskajās spēlēs, turpināt attīstīt arī starptautisku atzinību guvušo Rīgas triatlonu, pievērst uzmanību triatlona popularizēšanai Latvijā, kā arī veidot kvalitatīvu tiesnešu un treneru korpusu. Tāpat ļoti svarīga būs jaunu atbalstītāju piesaistīšana triatlonam, starptautisku sadarbību veicināšana, kā arī darbs ar bērniem un jaunatni.

Uz astoņām federācijas valdes locekļu vietām bija 15 kandidāti, kas parāda, ka triatlona aktīvisti ir gatavi palīdzēt attīstīt sporta veidu. Visi 14 juridiskie biedri savu balsi atdeva par Latvijas triatlona leģendu Anatoliju Levšu no Daugavpils, bet pārējās septiņās vietās tika ievēlēti Arvīds Zariņš, Edgars Egle, Evita Leitāne, Gatis Madžiņš, Igors Gucanovičs, Liene Krauze un Māris Liepa.

Tikmēr svētdien notika organizācijas Pasaules Triatlons kongress, kurā prezidentes amatā pārvēlēja spānieti Marisolu Kasado. Pasaules Triatlons sola aktivizēt savu darbību mediju vidē, attīstot triathlonlive.tv platformu, kā arī organizēt dažādas apmācības programmas treneriem, tiesnešiem un tehniskajam personālam. Ievērību kongresā izpelnījās arī Latvija, jo Latvijas junioru komandas veikums un tā tika nosaukta par šī gada trešo labāko junioru komandu Eiropā starp mazo valstu federācijām. Latviju apsteidza vienīgi Rumānija un Serbija, bet uzreiz aiz mums palika Igaunija un Lietuva.

     [+] [-]

, 2020-12-01 11:15, pirms 3 gadiem
Kas tad tāds????!!!!

     [+] [-]

, 2020-12-01 11:34, pirms 3 gadiem
Viņš ir viens no labākajiem latviešu stāstniekiem ever.
Tiesa gan, šo to paveicis ir ar