Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Beils atgriežas sākumsastāvā, Madrides "Real" kļūst par "La Liga "līderi

Ints Megnis
Ints Megnis

Beils atgriežas sākumsastāvā, Madrides "Real" kļūst par "La Liga "līderi
Dani Karvahals un Marselu priecājas par vārtu guvumu. Foto: AFP/Scanpix

Gerets Beils sestdien devās Madrides "Real" sākumsastāvā pirmoreiz kopš 5. oktobra, palīdzot vienībai ar 2:1 apspēlēt "Alaves" un izvirzīties Spānijas futbola čempionāta līderpozīcijā.

Pirmais puslaiks noslēdzās bez gūtajiem vārtiem, bet otrā puslaika septītajā minūtē rezultātu atklāja kapteinis Serhio Ramoss, kurš izcēlās ar galvu pēc Toni Krosa soda sitiena. Kaut vēlāk Lukass Peress no 11 metru soda sitiena atzīmes panāca izlīdzinājumu, tomēr 69. minūtē "Real" izrāva uzvaru, kad Dani Karvahals bija pirmais vārtu priekšā pie atsistas bumbas.

Iepriekš šonedēļ "Real" pret "Paris St-Germain" aizvadīja vienu no sezonas labākajām spēlēm, bet sestdien tās sniegums vairs nebija tik labs, pirmajā puslaikā nespējot radīt tīras vārtu gūšanas iespējas - labākais moments bija Beilam, bet viņš raidīja bumbu pret stabu.

Kopvērtējuma vadību svētdien centīsies atgūt "Barcelona", kas spēkosies ar Madrides "Atletico". Pašlaik Katalonijas klubs atpaliek par trim punktiem, bet arī ir aizvadījis spēli mazāk.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +2 [+] [-]

, 2019-11-30 18:42, pirms 4 gadiem
Bale's izskatījās švaki. Vai nu nav uzņēmis formu ,vai attieksme spēlēt Realā pie vainas.
Real spēle šodien vispār neizteiksmīga , labi ka ir 3 p tabulā. #halaMadrid

     [+] [-]

, 2019-11-30 18:57, pirms 4 gadiem
Ingus1992 rakstīja: Bale's izskatījās švaki. Vai nu nav uzņēmis formu ,vai attieksme spēlēt Realā pie vainas.
Real spēle šodien vispār neizteiksmīga , labi ka ir 3 p tabulā. #halaMadrid
Man liekas, šodien visi izskatījās švaki - laikam nejaukie laikapstākļi bija nosituši visu entuziasmu un vēlmi spēlēt futbolu. Futbolisti izskatījās slinki un lēni, un neieinteresēti.