Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" tuvākajās spēlēs nevarēs palīdzēt savainotie Gimajevs un Mitinens

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Dinamo" tuvākajās spēlēs nevarēs palīdzēt savainotie Gimajevs un Mitinens
Matiass Mitinens. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", kas atgriezies Latvijā pēc diviem mačiem Cīrihē, pavēstījis, ka aizsargs Sergejs Gimajevs savainojuma dēļ nevarēs spēlēt vismaz divas nedēļas, bet uzbrucējam Matiasam Mitinenam secen ies nākamais izbraukums.

Rīgas "Dinamo" iepriekšējo maču aizvadīja trešdienas vakarā, Šveices pilsētā Cīrihē piedzīvojot sezonas smagāko zaudējumu – 0:5 pret pirmajā vietā esošo Maskavas CSKA. Visas spēles garumā nebija nekādu šaubu par pretinieku pārākumu, un rīdziniekiem neizdevās papildināt punktu bagāžu.

Jau cīņā pret CSKA komandai nevarēja palīdzēt krievu aizsargs Sergejs Gimajevs un somu uzbrucējs Matiass Mitinens, un pēc atgriešanās mājās pavēstīts, ka bez viņiem nāksies iztikt arī nākamajos mačos. Portāls Sportacentrs.com vēl pirms spēles vēstīja, ka Gimajevs treniņā salauzis divus pirkstus, bet komanda šodien paziņojusi, ka viņš rokas savainojuma dēļ nevarēs spēlēt vismaz divas nedēļas. Tikmēr Mitinens iedzīvojies ķermeņa augšdaļas savainojumā un nevarēs palīdzēt komandai tuvākajā izbraukumā.

Gimajevs laukumā devies 29 mačos, izceļoties ar vienu rezultatīvu piespēli. Viņš vidēji laukumā pavadījis 15:27 minūtes, nopelnot 16 soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -7. Mitinena kontā 30 spēles, vidēji aizvadot 15:46 minūtes. Soms guvis astoņus vārtus un divreiz piespēlējis, kā arī savācis 12 soda minūtes un negatīvu lietderību -8.

"Dinamo" izbraukumu sāks rīt pulksten 14:00 ar maču pret Čeļabinskas "Traktor", kam sekos spēles pret tiešajiem pretiniekiem – Maskavas "Spartak" un "Sochi". Savukārt nākamais mačs savā laukumā paredzēts 7. decembrī pret Ufas "Salavat Yulaev".

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

     [+] [-]

, 2018-11-30 19:50, pirms 5 gadiem
A Videls kur?

     [+] [-]

, 2018-12-01 04:02, pirms 5 gadiem
haralds_liepins_115453909448900 rakstīja: A Videls kur?
Videls bus,Zile ari