Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Ak Bars" gandrīz izlaiž uzvaru pret Jaroslavļu, "Vityaz" pēc punktiem panāk rīdziniekus

"Ak Bars" gandrīz izlaiž uzvaru pret Jaroslavļu, "Vityaz" pēc punktiem panāk rīdziniekus
"Ak Bars" uzbrucējs Robs Klinkhamers (tuvplānā) atzīmējās ar 1+1 mačā pret "Lokomotiv". Foto: Scanpix

Vienā no divām dienas spēlēm Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) šodien Kazaņas „Ak Bars” gandrīz izlaida trīs vārtu pārsvaru pēdējās minūtēs pret Jaroslavļas „Lokomotiv”, taču svinēja uzvaru ar 5:3. Pie panākuma papildlaikā tika Podoļskas „Vityaz”, kas ļāva komandai pēc punktiem panākt astotajā vietā esošo Rīgas "Dinamo".

Kazaņas „Ak Bars” izcīnīja septīto uzvaru pēc kārtas, savās mājas apspēlējot Jaroslavļas „Lokomotiv” ar 5:3. Lai gan pēc divām trešdaļām viesiem piederēja pārsvars metienos 27:13, „Ak Bars” bija vadībā ar 2:1. Desmit minūtes pirms pamatlaika beigām divi mājinieku hokejisti aizskrēja pretuzbrukumā, Robs Klinkhamers piespēlēja Vladimiram Tkačovam, kurš vienatnē izslidoja pret vārtsargu un panāca 3:1, bet vēl divas minūtes vēlāk Džastins Azevedo pacīnījās par ripu vārtu priekšā un iebakstīja to Iļjam Konovalovam aiz muguras – 4:1. Šķita, ka spēle jau galā, taču atlikušajā laikā „Lokomotiv” iemeta divus vārtus – 4:3, tomēr punktu pielika „Ak Bars”, Klinkhameram iemetot ripu tukšos vārtos – 5:3.

Mača laikā Kazaņas komanda izdarīja 20 metienus, kamēr viesi – 44. „Ak Bars” komandai ir 53 punkti 35 mačos, tā ieņem trešo vietu Austrumos, un konferences kopvērtējumā Tatarstānas labākā vienība atpaliek no Austrumu līderes „Avtomobilist” tikai par diviem punktiem.

Pamatlaiks starp Rietumu konferences devīto un desmito komandu – „Vityaz” un „Slovan” noslēdzās ar neizšķirtu 2:2. Spēles vidū Bratislavas komanda bija vadībā ar 2:0 pateicoties diviem Rūdolfa Červenija precīziem metieniem, bet „Vityaz” labi aizvadīja trešo periodu, gūstot divus vārtus astoņu minūšu laikā. Papildlaikā „Slovan” palika mazākumā, ko Podoļska izmantoja – uzvaras vārti Aleksandra Sjomina kontā, kuram tie bija otrie spēlē.

KHL spēles, 30. novembris

SpēleRezultāts
Ak Bars – Lokomotiv5:3
Vityaz – Slovan3:2 PL

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2018-11-30 21:08, pirms 5 gadiem
Ja nemaldos, tad Slovan jau šosezon pret Vitjaz bija izlaiduši 2 vārtu pārsvaru un zaudējuši.

     [+] [-]

, 2018-11-30 21:21, pirms 5 gadiem
Autor, nenodarbojies ar dezinformāciju! Neviens tur neko neizstumj.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-30 21:30, pirms 5 gadiem
Mēs vēl joprojām astotie,taču mums ir 2-3 spēles rezervē attiecībā pret pārējiem konkurentiem,tagat svarīgs izbraukums pret tuvākajiem konkurentiem.