Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Sāpes nebija milzīgas. Zināju, ka nekas nav lauzts"

Agris Suveizda

Porziņģis: "Sāpes nebija milzīgas. Zināju, ka nekas nav lauzts"
Kristaps Porziņģis
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kristaps Porziņģis jau trešajā minūtē cīņā ar Džastisu Vinslovu sastiepa potīti. Savainojums gan izrādījās mazāk nopietns, nekā varēja šķist, un Ņujorkas "Knicks" pat paziņoja, ka latvietis varētu atgriezties laukumā. Vēlāk gan tika izlemts to nedarīt – daļēji tādēļ, ka "Knicks" pār Maiami "Heat" jau bija vērā ņemams pārsvars, kas arī tika nosargāts (115:86).

"Sāpes nebija milzīgas. Bija sāpīgi, saprotams, bet tās nebija trakas sāpes," sacīja Kristaps Porziņģis. "Kad tiku savainots, centos neizrādīt savas emocijas. Tobrīd neko daudz nedomāju. Zināju, ka tas nav lūzums. Iepriekš man ir bijuši lūzumi, un es zinu, kāda ir sajūta. Un es zināju, ka ar kauliem viss ir kārtībā. Tā bija saišu problēma. Izskatījās trakāk, nekā varēja just."

"Grūti teikt," par tuvāko nākotni sacīja Porziņģis, kurš gan cer spēlēt jau nākamajā mačā 3. decembrī pret Orlando "Magic". "Staigāju bez kruķiem. Nedomāju, ka savainojums ir pārāk nopietns, bet redzēsim, kā jutīšos nākamajā dienā. Tad arī redzēsim, kā ir īstenībā." Latviešu spēka uzbrucējs sacīja, ka ģērbtuvēs redzēja epizodes atkārtojumu: "Zināju, ka izskatījās slikti, jo jutu, kā potīte pieskaras grīdai. Negribēju pārspīlēti reaģēt. Adrenalīns bija tik augsts, ka īpaši neko nejutu. Tobrīd negribēju izdarīt nekādus secinājumus [par traumas iespējamo nopietnību]."

"Tas neizskatījās skaisti, bet viņš ir sīksts puika," teica "Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks. "Viņš ir spēlējis ar puniem un zilumiem. Kā jau teicu, viņš gribēja atgriezties laukumā. Šo epizodi nevar salīdzināt ar Gordona Heivorda traumu – nekā līdzīga. Viņš tiks aprūpēts, un cerams, ka viņš būs gatavs nākamajai spēlei. Šovakar varējām atviegloti nopūsties un aptvert, cik trausls viss var būt."

"Kad viņš pārtraukumā ienāca [ģērbtuvēs], viņš teica, ka mēģinās un atgriezīsies laukumā, tā ka jau zināju, ka savainojums nav pārāk slikts," sacīja Kortnijs Lī, kurš guva 17 punktus. "Tobrīd laukumā mums vajadzēja saņemties, jo to, ko dara KP, nav iespējams aizstāt." Rezultatīvākais ar 22 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām bija Eness Kanters: "Viņš ir stiprs Vienradzis."

Izmantotie resursi:
Kristaps Porzingis of New York Knicks leaves...
https://nypost.com/2017/11/29/knick...

 +11 [+] [-]

, 2017-11-30 08:52, pirms 6 gadiem
Būtu forši, ja KP būtu vesels uz svētd spēli, kā nekā tas sākas LV labvēlīgā laikā pl 22.30, lai visa Lv var skatīties kā puika spēlē

 +17 [+] [-]

, 2017-11-30 09:13, pirms 6 gadiem
Ja KP ir Vienradzis, Kanters ir reāla atskabarga jebkura oponenta pakaļā. Tas, kas nepieciešams čempionu komandai. Priekā!

 +15 [+] [-]

, 2017-11-30 09:19, pirms 6 gadiem
Sakiet ko gribiet, bet šī gada NYK man ļoti patīk...tas ka Kanters ir, vien ir daudz ko vērts, īsts komandas cīnītājs.. visi nigas izskatās vispār ļoti saliedēti...tiešām īsta komanda nevar nemaz salīdzīnāt ar iepriekšējo gadu.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-30 10:29, pirms 6 gadiem
Veiksme šoreiz stāvēja klāt! Un šī veiksme, laikam jau, ir pelnīta ar smagu darbu treniņos!

Cits jautājums - kur tam pretīgajam morim bija jāskrien? Šādas situācijas ir ļoti bīstamas, turklāt tam, kuram kāja ir virsū, iespēja dabūt smagu traumui ir vēl lielāka!

  +3 [+] [-]

, 2017-11-30 10:32, pirms 6 gadiem
blondais18 rakstīja: Sakiet ko gribiet, bet šī gada NYK man ļoti patīk...tas ka Kanters ir, vien ir daudz ko vērts, īsts komandas cīnītājs.. visi nigas izskatās vispār ļoti saliedēti...tiešām īsta komanda nevar nemaz salīdzīnāt ar iepriekšējo gadu.
Vecīt - to jau visi saka! Pēc manām domām viņiem jādabū klāt riktīgu snaiperi vai pat divus labākai rotācijai un viss tur būs!
Slēpts komentārs: LA-BOS antifans

  +3 [+] [-]

, 2017-11-30 12:03, pirms 6 gadiem
Tituls buus,kas kas!!! Un kapec,lai nebutu? Neiet runa par sho vai nakosho gadu!

  +2 [+] [-]

, 2017-11-30 12:20, pirms 6 gadiem
Nezinu kā komandā iekšā, bet laukumā Bizlijs izskatās kā jātnieks bez galvas

     [+] [-]

, 2017-11-30 13:38, pirms 6 gadiem
Lūk rezultāts, tam ka KP pa vasaru nostiprinājis iekšējo muskulatūru un saites!
Bez tāda ieguldīta darba visdrīzāk būtu lūzums!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-11-30 23:29, pirms 6 gadiem
steins rakstīja: Tituls buus,kas kas!!! Un kapec,lai nebutu? Neiet runa par sho vai nakosho gadu!
Precīzi,ja ar ne tituls tad top komanda,kas regulāri ir vismaz pusfinālā - kodols jau ir,treneris var normāli strādāt,naudas ar netrūkst - es redzu milzu potenciālu!

     [+] [-]

, 2017-11-30 23:36, pirms 6 gadiem
PS svaigs piemērs cik ātri viss izmainās ir GSW