Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: uzvaras VEF skolai un "Mēmelei/Bauskas BJSS", Sokolovam 9+9+14

Rolands Eliņš

LBL2: uzvaras VEF skolai un "Mēmelei/Bauskas BJSS", Sokolovam 9+9+14
Mikus Sokolovs
Foto: BK Madona

Latvijas Basketbola līgas otrajā divīzijā šodien uzvaras izcīnīja VEF skola, ar 72:71 pieveicot „Valkas SI/Smilteni”, un „Mēmele/Bauskas BJSS”, kas tika galā ar „Madonu” (90:85).

VEF skolas sastāvā ar sešiem precīziem tālmetieniem šodien izcēlās Rainers Hermanovskis, kurš guva 18 punktus un bija rezultatīvākais savā komandā. Savukārt Nikolajs Žotovs atzīmējās ar astoņām rezultatīvām piespēlēm.

VEF skola pēdējās minūtēs gandrīz izlaida no rokām savu pārsvaru, jo „Valkas SI/Smiltene” paspēja samazināt starpību līdz minimumam (71:72), taču atņemt uzvaru pretiniekiem tomēr neizdevās. Valkas un Smiltenes komandā ar 31 punktu izcēlās Elvis Šukters, kuram arī 12 atlēkušās bumbas.

VEF skolai šī bija septītā uzvara 11 spēlēs B grupā, kamēr Valkas un Smiltenes komandai jau devītais zaudējums desmit spēlēs.

C grupā „Mēmele/Bauskas BJSS” guva savu piekto uzvaru, ar 90:85 pieveicot „Madonu/BJSS”, kurai šosezon arī par vienu uzvaru mazāk. Uzvarētāju sastāvā 27 punkti Ivaram Zemītim, bet Kristapam Šteinbergam 18 punkti un deviņas piespēles.

Madonas komandā gandrīz „triple-double” savāca vairākas sezonas LBL aizvadījušais Mikus Sokolovs, kuram 9+9+14, taču arī sešas kļūdas un neveiksmes metienos no spēles (2/13). 27 punktus Madonai toties guva Artūrs Škute.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība