Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Koļesovs bija pārbaudē Anglijas pēc spēka otrās līgas klubā

Agris Suveizda

Koļesovs bija pārbaudē Anglijas pēc spēka otrās līgas klubā
Latvijas izlasē Ņikita Koļesovs aizvadījis septiņas spēles
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

LETA. Latvijas futbola izlases aizsargs Ņikita Koļesovs bijis pārbaudē Anglijas pēc spēka otrās līgas klubā Bristoles "City", aģentūrai LETA atklāja futbolista pārstāvētā kluba "Ventspils" izpilddirektors Sergejs Usačovs.

Pašlaik 21 gadu vecais Ņikita Koļesovs Bristoles "City" aizvadīja treniņus un pārbaudes spēli ar kluba U-23 komandu. "Ņikita bija apmierināts ar to, kā viņam tur gāja. Pēc paša teiktā un kluba direktora sacītā, viņi sliecās uz to, ka varētu parakstīt līgumu, taču nekad neko nevar zināt," teica Usačovs.

Ja Bristoles "City" izteiks līguma piedāvājumu, tad tas noteikti tikšot izskatīts. "Par Koļesovu interesējas vairākas komandas, bet tikai no Bristoles "City" saņēmām oficiālu pieprasījumu. No Latvijas klubiem pagaidām intereses nav, taču Ņikita no "Ventspils" negrasās iet prom, izņemot, ja piedāvājums ir no kāda ārzemju kluba," stāstīja Usačovs. Portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka Koļesovam ar "Ventspili" vēl ir spēkā līgums uz vairāk nekā vienu gadu.

Bristoles klubs, kuru no 2005. līdz 2010. gadam vadīja bijušais Latvijas izlases treneris Gērijs Džonsons, ar 34 punktiem 19 spēlēs "Championship" jeb Anglijas pēc spēka otrajā līgā ieņem piekto vietu, kas sezonas beigās ļautu piedalīties "play-off" spēlēs par vietu Premjerlīgā. Savukārt Bristoles kluba U-23 vienība spēlē Profesionālās attīstības līgā, kur sacenšas klubu jauniešu komandas. Koļesovs šosezon bija laukumā 20 "SynotTip" Latvijas futbola virslīgas spēlēs, bet "Ventspils" ieņēma ceturto vietu turnīra tabulā.

Tikmēr 19 gadus vecais vārtsargs Vjačeslavs Kudrjavcevs novembrī pabija pārbaudē titulētajā Polijas komandā Varšavas "Legia". Kudrjavcevs šo sezonu iesāka "Babīte"/"Dinamo" komandā, taču viņa pārstāvētā vienība pēc daudziem totalizatoru likmju uzraugu ziņojumiem par aizdomīgām spēlēm tika izslēgta no virslīgas. Turpinājumā viņš nonāca "Riga" komandā, spēlējot Latvijas virslīgas dublieru čempionātā.

Izmantotie resursi:
leta.lv

  +4 [+] [-]

, 2017-11-30 15:43, pirms 6 gadiem
Patīkami

  +1 [+] [-]

, 2017-11-30 15:47, pirms 6 gadiem
Verona, Legia, Bristole.... Tiešām Latvijas futbolam otrais zelta laikmets sāksies? Nu, cerēsim.

  -2 [+] [-]

, 2017-11-30 16:06, pirms 6 gadiem
Labākais ir tas, ka Starkov tagad būs lepns, redz, viņš savācis uz izsaukumu un jau ārzemju klubi izsaka piedāvājumus.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-30 17:04, pirms 6 gadiem
Starp piedāvājumu un aģenta centieniem kaut kur iefīrēt savu klientu ir milzīga atšķirība

  -2 [+] [-]

, 2017-11-30 17:53, pirms 6 gadiem
Lēns un bez piespēles. Šaubos, paspēlēs vēl Latvijā gan jau

  +1 [+] [-]

, 2017-11-30 21:27, pirms 6 gadiem
Atklāti sakot grūti noticēt,ka Koļesovs vēl vienu sezonu aizkavēsies FK Ventspils komandā.No Latvijas futbolistiem FK Ventspils sastāvā viņš būs pirmais uz izķeršanu .

  -1 [+] [-]

, 2017-11-30 22:21, pirms 6 gadiem
Patīkama ziņa. Cerams, ka būs izdevies labi sevi pierādīt. Zinot Koļesova spēles stilu, domāju, ka Anglija viņam būtu īstā vieta. Ne velti Ašvorts, pats anglis būdams, atrada Koļesovu FKV jauniešos un ir palicis uzticīgs jaunajam spēlētājam no pirmās minūtes. Lai izdodas!