Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš bloķē divus metienus un palīdz "Torpedo" uzvarēt

Daugaviņš bloķē divus metienus un palīdz "Torpedo" uzvarēt
Kaspars Daugaviņš un Pēteris Skudra
Foto: Vladimirs Fedorenko, rsport.ria.ru

Novembra pēdējā diena pie uzvaras tika Kaspara Daugaviņa „Torpedo”, kas apspēlēja Traktor, Oskars Bārtulis nepiedalījās komandas zaudējumā, bet Mārtiņš Karsums turpina ārstēt savainojumu.

Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas „Torpedo” viesos pieveica Čeļabinskas „Traktor” ar 2:1. Komandas kapteiņa asistents Kaspars Daugaviņš maču uzsāka starta pieciniekā, laukumā pavadot 15:16 minūtes. Šajā laikā uzbrucējs bloķēja divus metienus, ka arī uzvarēja piecus no deviņiem iemetieniem, bet visas spēles garumā Daugaviņš nevienu reizi nemeta pa vārtiem. Šosezon uzbrucēja konta ir 17 (7+10) punkti 39 spēlēs un +5 lietderība, savus septītos vārtus Daugaviņš guva divas dienas atpakaļ pret Arta Ābola trenēto „Lada”.

Vladivostokas „Admiral” izbraukumā piekāpās Podoļskas „Vityaz” ar 1:2. Komandas kapteinis Oskars Bārtulis nespēlē kopš 16. novembra, kad zaudēto spēli pret Maskavas „Dynamo” aizsargs pabeidza ar -2, bet traumēto spēlētāju sarakstā hokejists nav ievietots. Šosezon Bārtulis aizvadījis 29 mačus, kuros atdevis piecas piespēles pie negatīvas lietderības -6.

Maskavas „Dynamo” ar 6:4 uzvarēja Novosibirskas „Sibir”. Jau vairāk nekā mēnesi traumas dēļ nespēlē Mārtiņš Karsums, pēdējo reizi uzbrucējs bija laukumā 15. oktobrī. Sezonas 22 mačos uzbrucējs guvis vienus vārtus un atdevis deviņas piespēles, bet viņa lietderība ir negatīva -6.

KHL spēles, 30. novembris

SpēleRezultāts
Traktor – Torpedo1:2
Avtomobilist – Severstal5:0
Metallurg – Spartak3:2
Lada – Dinamo (Rīga)3:2 PM
Lokomotiv – Yugra3:1
Vityaz – Admiral2:1
Dynamo (Maskava) – Sibir6:4

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...