Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Jā, šī ir uzvara, taču gribējās kaut ko vairāk"

Rolands Eliņš

Ābols: "Jā, šī ir uzvara, taču gribējās kaut ko vairāk"
Artis Ābols
Foto: HC Lada

LETA. Latvijas komandai Rīgas "Dinamo" par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā parādīto sniegumu trešajā trešdaļā var likt desmitnieku desmit baļļu sistēmā, sacīja rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Maču sākām ar pārāk daudz noraidījumiem un nerealizētām iespējām. Tomēr par trešo trešdaļu dodu komandai desmitnieku desmit baļļu skalā," preses konferencē teica Ankipāns. "Puiši malači, parādīja raksturu. Šobrīd vienībai nav viegls laiks, taču cīnāmies katrā spēlē, kas ir lieliski."

Tikmēr "Lada" galvenais treneris Ābols neslēpa sarūgtinājumu, ka trīs punktu vietā izdevies iegūt vien divus.

"Kad pēc diviem periodiem esi vadībā ar 2:0, spēles beigās gribi iegūt kaut ko vairāk par diviem punktiem. Pirms noslēdzošās trešdaļas galvenais bija necensties noturēt rezultātu, taču komanda tā arī spēlēja. Normāli atkal sākām spēlēt tikai tad, kad rezultāts jau bija 2:2. Jā, šī ir uzvara, tomēr gribējās kaut ko vairāk," atzina Ābols.

Kaut Rīgas "Dinamo" ir turnīra pastarīte, tā 11 no pēdējām 15 spēlēm guvusi vismaz punktu, šajā laikā pamatlaikā zaudējot vien abām pagājušās sezonas finālistēm Magņitogorskas "Metallurg" un Sanktpēterburgas SKA, kā arī Čeļabinskas "Traktor" komandai.

Rīgas "Dinamo" un "Lada" savstarpēju maču Latvijas galvaspilsētā aizvadīja 14.novembrī, rīdziniekiem gūstot uzvaru "bullīšos" ar 2:1. Līdz ar to Toljati vienība ceturtdien rīdziniekiem revanšējās.

Rīgas komanda ar 26 punktiem 37 spēlēs joprojām ieņem pēdējo vietu starp 12 Rietumu konferences komandām, no priekšpēdējā vietā esošās Maskavas apgabala "Vitjaz" atpalikdama 14 punktus. Savukārt visas līgas kopvērtējumā priekšpēdējā vietā esošā Hantimansijskas "Jugra" apsteidz Latvijas vienību par vienu punktu.

Tikmēr "Lada" ar 33 punktiem 37 spēlēs ieņem 13.vietu starp 14 Austrumu konferences komandām.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2017-11-30 21:12, pirms 6 gadiem
Tiesnesis,ka jau KHL pienemts meginaja majiniekiem daavaat uzvaru vismaz OT, noraidot Stoleriju vispar par neko, bet Toljati nabagi nespeja parspet Rigas nabagus.

Vispar jau japiekrit Artim - nespet savas majas uzvaret ligas pastariti, kas bez daudziem lideriem spele 4 izbraukuma speli pec kartas un nelaiz Ladu no zonas ara 3 tresdala ir nedaudz apkaunojosi

     [+] [-]

, 2017-11-30 21:21, pirms 6 gadiem
Ir jau normāli.Mājiniekiem divi punkti,viesiem viens.Rīgā bija otrādi.

     [+] [-]

, 2017-11-30 21:59, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: Ir jau normāli.Mājiniekiem divi punkti,viesiem viens.Rīgā bija otrādi.
Rīgā tas pats bija . Dinamo tad uzvarēja bullīšos.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-01 08:29, pirms 6 gadiem
Ankipānam to planšeti vajadzěja sist prer Krišjāņa galvu.