Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Popovičs: "Ja es zinātu, kādēļ mums neveicas mājās, mēs nezaudētu"

Agris Suveizda

Popovičs: "Ja es zinātu, kādēļ mums neveicas mājās, mēs nezaudētu"
Gregs Popovičs
Foto: AP/Scanpix

Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs" ar 14 uzvarām 18 spēlēs ir Rietumu konferences vicelīdere, taču savā laukumā komanda uzvarējusi tikai četros mačos no astoņiem – kamēr izbraukumā desmit cīņās gūti desmit panākumi. Pat "Spurs" spēlētāji un treneri nespēj izskaidrot, kādēļ tā.

"Ja es zinātu, mēs nezaudētu. Šķiet loģiski," savā stilā uz žurnālista jautājumu atbildēja "Spurs" galvenais treneris Gregs Popovičs, kura vadītā komanda šonakt ar 83:95 mājās piekāpās Orlando "Magic". "Viņu aizsardzība bija agresīva un fiziska, un mēs pārāk ilgi turējām bumbu – pret šādu aizsardzību tā nedrīkst darīt. Ir nepieciešams izprovocēt piezīmes – jābūt agresīvākiem."

"Jā, tas ir pārsteidzoši. Nav jau tā, ka mēs cenšamies zaudēt savā laukumā," atzina Pau Gazols. Viņam piebalsoja Lamarkuss Oldridžs: "Parasti komandas mājās ir labākas nekā izbraukumā, bet mums pagaidām bijis otrādi. Nezinu, kāpēc tā, bet mums ir jātiek ar to skaidrībā."

Tikmēr Manu Džinobili atzina, ka pie lielajiem mīnusiem spēlētāji pārāk centušies deķi vilkt katrs uz savu pusi: "Mums ir daudz talantīgu spēlētāju, kuri, labu gribēdami un redzot, ka nekrīt metieni, centās spēlēt individuāli viens pret vienu un šādi lauzt spēles gaitu. Dažreiz tas palīdz, dažreiz ne – jo īpaši pret tāda auguma komandu, kurai ir labi metienu bloķētāji un kas agresīvi aizsargā soda laukumu. Domāju, ka mums vajadzēja labāk kustināt bumbu un vairāk iespēlēt Oldridžam, lai viņš spēlētu ar muguru pret grozu. Pirmajā puslaikā mums nekas nesanāca un pēc tam par viņu vienkārši aizmirsām."

Savukārt Oldridžs nepiekrita, ka komanda centusies spēlēt pārlieku individuāli: "Ne man par to spriest. Mūs vienkārši apspēlēja. Taču mēs neesam tik slikti [kā liecina mājas spēļu statistika]. Mums ir 14 uzvaras un četri zaudējumi, tādēļ pagaidām pārāk netrakoju. Tas noteikti ir labojams. Joprojām cenšamies atrast saikni ar Pau, nedomāju, ka pagaidām viņš rāda visu, ko spēj dot – viņš cenšas to mainīt. Tas prasa laiku, ar mani pagājušajā gadā bija tāpat."

Izmantotie resursi:
San Antonio Spurs lose fourth game this season...

  +2 [+] [-]

, 2016-11-30 10:58, pirms 7 gadiem
Mājās džeki kniebjas ar savām beibēm un zaudē asumu .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-11-30 14:47, pirms 7 gadiem
Popo, Bertāns vairāk jātur laukumā!

     [+] [-]

, 2016-11-30 17:21, pirms 7 gadiem
Reiz Normunds Sējējs esot uzkāpis kalnā pie visu zinoša guru un viņam teicis "es nesaprotu, kāpēc mēs visu laiku zaudējam!" Guru atmetis: "un kas mainīsies, ja es tev to pateikšu?" "-Nu kā, ja es zinātu, kāpēc mēs zaudējam, mēs to novērstu un vairs nezaudētu." Guru: "Jūs visu laiku zaudējat tāpēc, ka neprotat spēlēt hokeju..."