Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ģenerālmenedžeris debitē pie "Panthers" stūres, Dženeram desmit spēka paņēmieni

Agris Suveizda

Ģenerālmenedžeris debitē pie "Panthers" stūres, Dženeram desmit spēka paņēmieni
Toms Rovs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas līdere Monreālas "Canadiens" izbraukumā piedzīvoja neveiksmi pret Anaheimas "Ducks" (1:2), savukārt ar zaudējumu bullīšos galvenā trenera amatā debitēja Floridas "Panthers" ģenerālmenedžeris Toms Rovs – 1:2 pret Čikāgas "Blackhawks".

Anaheimas "Ducks" rezultātu atklāja 17. minūtē, kad vairākumu pēc cīņas vārtu priekšā realizēja Rikards Rakels (1:0), bet 32. minūtē Kems Faulers pretuzbrukumā meta precīzi no iemetiena apļa (2:0). Tieši divas minūtes līdz pamatlaika beigām Monreālas "Canadiens" izdevās atspēlēt vienu ripu, kad no vārtu priekšas pēc partnera piespēles trāpīja Endrjū Šo, taču mājinieki spēja nosargāt uzvaru. "Ducks" vārtsargs Džons Gibsons tika galā ar 39 no 40 metieniem.

Vairs tikai par punktu no Monreālas atpaliek Ņujorkas "Rangers" un Rietumu konferences līdere Čikāgas "Blackhawks", kuras šonakt savā laukumā pārspēja attiecīgi Karolīnas "Hurricanes" (3:2) un Floridas "Panthers" (2:1, bullīšos), pie kuras stūres debitēja ģenerālmenedžeris un pagaidu galvenais treneris Toms Rovs. Punktu Floridai nodrošināja 44 gadus vecais veterāns Jaromīrs Jāgrs, kurš trešās trešdaļas 35. sekundē vairākumā panāca 1:1.

Ņujorkas "Rangers" pēc diviem Viktora Stolberja gūtiem vārtiem 13. minūtē zaudēja jau ar 0:2, taču prata izglābties. 30. minūtē atspēlēšanos sāka Niks Holdens, kurš ieturēja pauzi un atlēkušo ripu pārcēla pāri vārtsargam (1:2), trešā perioda 24. sekundē pretuzbrukumā solo gājienu ar realizētu izgājienu noslēdza Riks Nešs (2:2), bet 55. minūtē vairākumā atlēkušo ripu vārtos dabūja Džimijs Veizijs (3:2). Trešo zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Tampabejas "Lightning", kas ar 1:5 viesos kapitulēja Kolumbusas "Blue Jackets". Vārti un divas rezultatīvas piespēles Džoša Andersona rēķinā, bet ar desmit spēka paņēmieniem izcēlās Būns Dženers.

SpēleRez
Blue Jackets – Lightning5:1
Rangers – Hurricanes3:2
Red Wings – Stars3:1
Senators – Sabres4:5
Flyers – Bruins3:2
Jets – Devils3:2
Blackhawks – Panthers2:1 PM
Avalanche – Predators3:5
Oilers – Maple Leafs2:4
Ducks – Canadiens2:1
Sharks – Coyotes2:1
Canucks – Wild5:4

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...