Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Kobe ir leģenda, žēl, ka viņš aiziet"

Agris Suveizda

Porziņģis: "Kobe ir leģenda, žēl, ka viņš aiziet"
Kristaps Porziņģis
Foto: AFP/Scanpix

Kristaps Porziņģis šonakt guva 20 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, bet viņa pārstāvētais Ņujorkas "Knicks" Nacionālajā basketbola asociācijā pagarinājumā ar 111:116 piekāpās Hjūstonas "Rockets" un piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Ņujorkas "Knicks" līdera Karmelo Entonija prombūtnē ar 31 punktu izcēlās Ārons Aflalo. "Viņš uzņēmās līdera lomu, guva grozus, bija ļoti efektīvs," pēc mača sacīja Kristaps Porziņģis. "Vienkārši devām bumbu viņam. Man ar to nav problēmu – varu atkāpties, cīnīties par atlēkušajām bumbām, pildīt melno darbu. Ja atrodas kāds, kuram krīt metieni, tad mēs spēlējam uz viņu. Es tikmēr būšu gatavs, kad pienāks mana kārta."

Liepājnieks atzina, ka Entonija nespēlēšana bija pārsteigums: "Nebijām gaidījuši, ka viņš nespēlēs. Mūsu līdera, mūsu punktu guvēja nebija laukumā, tāpēc pārējiem bija jāstājas vietā. Tie, kuri iepriekš bija spēlējuši mazāk, tagad tika pie lielāka spēles laika, un visi paveica ļoti labu darbu. Mēs tikai nespējām uzvarēt."

Tāpat žurnālisti Porziņģim pavaicāja viņa domas par basketbola leģendas Kobes Braienta paziņojumu par karjeras beigām. "Kobe ir leģenda. Skumji, ka viņš aiziet. Taču viņam bija satriecoša karjera. Cik sezonas NBA? 20? Vairāk nekā pusi dzīves viņš ir spēlējis šajā līgā. Ņemot vērā to, ko viņš ir izdarījis, viņš ir viens no labākajiem spēlētājiem vēsturē," uzskata Porziņģis. "Žēl, ka vairs nevarēšu viņu redzēt, bet domāju, ka, ja viņš tā jūtas, tas ir pareizais lēmums."

Izmantotie resursi:
NYK vs HOU Postgame: Porzingis On His Battle...

  +4 [+] [-]

, 2015-11-30 11:29, pirms 8 gadiem
Vēl jau viena spēle tev pret Kobi būs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-11-30 14:08, pirms 8 gadiem
Porzingis:sodien pirmo reizi dzēru ķiršu kolu. Sanematies,saprotu ka mums ir nba meroga zvaigzne,bet katru dienu 2 rakstus par vinu lasit jau bisk apnīk.

  +3 [+] [-]

, 2015-11-30 14:21, pirms 8 gadiem
Cerams, ka par KP topašu teiks pēc 20 gadiem Kobe

  +1 [+] [-]

, 2015-12-01 00:30, pirms 8 gadiem
Par šodienas spēli runājot. SC un visa tauta vienmēr pamatīgi uzsver, ka KP NBA dienas topā ticis, šodien viņš pat tur ir 2 reizes!!! Un arī 1.v viņš ir. Ko klusējam?