Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Rīgas "Dinamo" treneris: "Jebkura vārtsarga karjerā gadās kuriozas ripas"

Agris Suveizda

Rīgas "Dinamo" treneris: "Jebkura vārtsarga karjerā gadās kuriozas ripas"
Dmitrijs Parhomenko. Foto: hctraktor.org

Kontinentālās hokeja līgas komanda Rīgas "Dinamo", cīnoties bez virknes vadošo spēlētāju un arī treneru, izbraukumā atzina arī Čeļabinskas "Traktor" pārākumu (1:5) un piedzīvoja septīto zaudējumu pēc kārtas.

"Mums jābūt stiprākiem – kā komandai un arī katram spēlētājam atsevišķi," Rīgas "Dinamo" galvenā trenera pienākumu izpildītājs Dmitrijs Parhomenko tiek citēts "Traktor" mājaslapā. "Piekāpāmies cīņā vārtu priekšā un divas ripas ielaidām tieši no turienes. Vājš vairākums – ir, pie kā strādāt. Mums ir vairāk jāiemet un mazāk jāielaiž."

Preses konferencē Parhomenko tika uzdoti vairāki jautājumiem, uz kuriem sekoja lakoniskas atbildes. "Domāju, ka jebkura vārtsarga karjerā gadās kuriozas ripas," Parhomenko atbildēja uz jautājumu, vai kļūdījies ar vārtsarga izvēli. "Divi ielaisti vārti vairākumā? Koncentrēšanās zudums. Nerealizēti vairākumi? Strādājam pie tā, centīsimies šo komponenti uzlabot. Kādi uzdevumi bez daudziem vadošajiem spēlētājiem ir šajā izbraukumā? Uzdevums katrā spēlē ir viens – uzvarēt."

Čeļabinskas "Traktor" galvenais treneris Anvars Gatijatuļins: "Sākums nebija viegls, vajadzēja laiku, lai ieietu spēlē. Guvām vajadzīgus vārtus un spēlējām tā, kā bija likts. Pateicības vārdi komandai par uzvaru un liels paldies līdzjutējiem par atbalstu [klātienē bija 3100 skatītāju – A.S.]. Kārtējie vārti mazākumā? Veltām tam uzmanību. Ja ir iespējas veidot pretuzbrukumus, tad to arī darām. Šoreiz gan neiztika arī bez veiksmes."

Izmantotie resursi:
https://hctraktor.org/media/news/36...

     [+] [-]

, 2020-10-30 20:44, pirms 3 gadiem
Pie trešā gola laukuma spēlētāji nepalīdzēja vārtsargam. Kā var ļaut netraucēti mest no pašas vārtu priekšas, turklāt tik centrālas pozīcijas?

     [+] [-]

, 2020-10-30 22:11, pirms 3 gadiem
Nu nevar tik uz aizsargiem novelt
Vārtu vīrs (nesauksim par sargu) arī neizvilka, škīliens jau bija, bet ne no pašas vārtu priekšas

     [+] [-]

, 2020-10-30 22:50, pirms 3 gadiem
M rakstīja: Pie trešā gola laukuma spēlētāji nepalīdzēja vārtsargam. Kā var ļaut netraucēti mest no pašas vārtu priekšas, turklāt tik centrālas pozīcijas?
Tas ir p8zdets šitā pateikt,tā kā īsts spečoks
Pat Značoks labāk nepateiktu.

     [+] [-]

, 2020-10-31 15:43, pirms 3 gadiem
Tas,ka varti tika zaudeti cekista komanda,man piekast,ja tas butu izlases forma,tas butu loti skumigi un domaju ar lielakam sekam turpmakaja karjera...