Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīgai" atkal problēmas uzbrukumā un desmitais zaudējums pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Rīgai" atkal problēmas uzbrukumā un desmitais zaudējums pēc kārtas
Pauls Svars. Foto: hkr.lv

Krievijas Jaunatnes hokeja līgā spēlējošā "Rīga" šodien piedzīvoja desmito zaudējumu pēc kārtas, izbraukumā ar 1:2 pagarinājumā piekāpjoties Maskavas "Spartak". Rīdzinieku rindās vienīgos vārtus guva kapteinis Pauls Svars.

42. minūtē "Rīgu" vadībā izvirzīja komandas kapteinis Pauls Svars, kurš pēc Gustava Millera un Ričarda Grīnberga piespēlēm realizēja skaitlisko vairākumu. Aizsargs pielika punktu jau kārtējai sausajai sērijai, šoreiz tā ilga 213:14 minūtes.

Tomēr noturēt uzvaru neizdevās – Niklāvs Rauza kapitulēja trīs minūtes pirms pamatlaika beigām, Maskavas "Spartak" panākot 1:1. Pašās pamatlaika beigās noraidījumu nopelnīja Renārs Kārkls, tādējādi pagarinājums bija jāsāk mazākumā, un mājinieki priekšrocību izmantoja – punktu pielika Mihails Šalagins, nodrošinot "Spartak" uzvaru ar 2:1.

Tikmēr HK "Rīga" piedzīvoja desmito zaudējumu pēc kārtas, un melnās sērijas laikā komanda guvusi tikai deviņus vārtus, piecas reizes zaudējot sausā. Rauza atvairīja 32 metienus, tomēr ar to pietika tikai vienam punktam.

Rīt komandas tiksies vēlreiz. Maskavas "Spartak" ieņem devīto pozīciju Rietumu konferencē, bet rīdzinieki ir 15. vietā 17 komandu konkurencē.

     [+] [-]

, 2018-10-30 14:39, pirms 5 gadiem
Labi, ka Rīgas "Dinamo" neiet viņu pēdās.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-30 14:41, pirms 5 gadiem
Spēlē 3 vairākumus no vietas un nemāk pat nostāties...

nemaz nerunājot par to, ka savējais dēls ielikts pirmajā maiņā kaut gan punktu mazāk, kā jebkuram aizsargam. Pagājušajā gadā uz nullītes sēdēja punktos, šogad nekas Ciprusam nemainās.
Nezināju, ka HK Rīga, ir Ciprusu izmēģinājuma projekts, kad šī ģimenes un savējo bīdīšana Latvijas hokejā reiz beigsies?

     [+] [-]

, 2018-10-30 22:49, pirms 5 gadiem
apskaužama stabilitāte!!