Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Pagājušās sezonas OHL labākais uzbrucējs Ribčiks atgriezies "Zemgale"/LLU

Ints Megnis
Ints Megnis

Pagājušās sezonas OHL labākais uzbrucējs Ribčiks atgriezies "Zemgale"/LLU
Ivans Ribčiks. Foto: lhf.lv

Baltkrievu spēlētājs Ivans Ribčiks, kurš pavasarī "Zemgale"/LLU rindās tika atzīts par "Optibet" hokeja līgas (OHL) sezonas labāko uzbrucēju, atgriezies Jelgavas komandā.

Ar hokejistu panākta vienošanās līdz sezonas beigām.

Pagājušā sezonā Ivans Ribčiks Latvijā aizvadīja 38 spēles, kurās guva 23 vārtus un atdeva 10 rezultatīvās piespēles. Sezonas noslēgumā viņš tika nosaukts par labāko OHL uzbrucēju, neskatoties uz to, ka čempionāta vidū guva rokas traumu un bija spiests izlaist vairākas spēles. Ribčiks pavasarī palīdzēja "Zemgale"/LLU komandai sensacionāli sasniegt OHL finālsēriju.

Šo sezonu Ribčiks uzsāka Baltkrievijas hokeja komandā Minskas "Yunost", kuras sastāvā aizvadīja spēles Baltkrievijas čempionātā un kausā, ka arī IIHF Čempionu hokeja līgā. Deviņās spēlēs viņš veica vienu rezultatīvu piespēli un tad pārtrauca sadarbību ar klubu.

Šosezon "Zemgale"/LLU ar 20 punktiem 12 spēlēs atrodas kopvērtējuma ceturtajā pozīcijā, par 11 punktiem atpaliekot no līderes "Mogo".

  +1 [+] [-]

, 2018-10-30 19:50, pirms 5 gadiem
Super ziņa. Zemgale un Liepāja pagājušogad bija jaudīgas jaunas komandas, ņenot vērā, ka Liepāja uz pārmaiņu slieksņa favorīti man Zemgale. Var redzēt, ka džeki grib spēlēt tapēc bez visiem priekš LV čempja salīdzinoši “skaļiem” uzvārdiem spēj rādīt labu spēli.