Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Viceprezidentam Rotenbergam Covid-19 simptomi, novājinātā SKA uzvar Novosibirskā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Viceprezidentam Rotenbergam Covid-19 simptomi, novājinātā SKA uzvar Novosibirskā
Romāns Rotenbergs un Sanktpēterburgas SKA hokejisti. Foto: Stanislav Krasilnikov/TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē ārpus Sanktpēterburgas SKA soliņa palicis iepriekšējās divās cīņās komandu trenējušais kluba viceprezidents Romāns Rotenbergs, kurš saslimis un kam fiksēti Covid-19 simptomi. Pandēmijas novājinātā SKA ar jauniešu sastāvu izbraukumā parādīja lielisku sniegumu uzbrukumā, ar 6:4 apspēlējot Novosibirskas "Sibir", kurai nedēļu iepriekš savā laukumā bija piekāpusies ar 1:4.

Infekcijas simptomi Rotenbergam tika fiksēti pēc ierašanās Novosibirskā, augstajai kluba amatpersonai pēcāk dodoties atpakaļ uz Maskavu. Rotenbergs uz komandas treneru soliņa pavadīja iepriekšējās divas spēles.

Spēli gan atkal veiksmīgāk iesāka "Sibir", kas pēc Viktora Komarova un Dmitrija Sajustova metieniem pirmajā periodā ieguva 2:0 vadību. SKA hokejistiem padevās lielisks sešu minūšu nogrieznis otrās trešdaļas izskaņā, kad izdevās gūt četrus vārtus un izvirzīties priekšgalā ar 4:3. Noslēdzošā perioda sākumā Ņikita Šaškovs mājiniekiem atguva neizšķirtu (4:4), taču atlikušajā laikā salīdzinoši pieredzējušie Antons Belovs un Miro Āltonens nokārtoja panākumu armijniekiem - 6:4.

Vienus vārtus guva un rezultatīvu piespēli šodien atdeva SKA 19 gadus vecais aizsargs Arsēnijs Brinkmans, bet trīs rezultatīvas piespēles nopelnīja KHL debitējušais Dmitrijs Zavgorodnijs.

Ar 11 spēlēs iekrātiem 16 punktiem SKA Rietumu konferencē dala pirmo vietu ar Minskas "Dinamo", kamēr "Sibir" ar deviņiem punktiem 12 mačos Austrumos ir astotā. Nākamajā spēlē SKA 2. oktobrī viesosies pie pastarītes Habarovskas "Amur".

Vakara vēlākajā spēlē Jekaterinburgas "Avtomobilist" pārtrauca trīs zaudējumu sēriju un pretinieku divu uzvaru gājienu, izbraukumā ar 4:1 sakaujot citu Covid-19 smagi skarto komandu Ufas "Salavat Yulaev". Zīmīgi, ka visi pieci šajā mačā gūtie vārti tika iemesti skaitliskajā vairākumā. Pa vārtiem un rezultatīvajai piespēlei izdevās iekrāt Anatolijam Goliševam un Gregorijam Belousovam.

Abi klubi ar iegūtiem 16 punktiem atrodas Austrumu konferences pirmā četrinieka apakšējā daļā.

Izmantotie resursi:
https://sport24.ru/news/hockey/2020...
https://www.khl.ru/

     [+] [-]

, 2020-09-30 21:45, pirms 4 gadiem
Nu var redzēt kā krievi melo par vakcīnu, jo šādus vīrus jau nu Krievijā pirmos izpotētu.

     [+] [-]

, 2020-09-30 22:19, pirms 4 gadiem
maris777 rakstīja: Nu var redzēt kā krievi melo par vakcīnu, jo šādus vīrus jau nu Krievijā pirmos izpotētu.
Un tevi tas pārsteidz ???? Da krievi paši par sevi ir tāda nācija. kā saka Par krievu Nekļūst ,bet piedzimst.

     [+] [-]

, 2020-09-30 23:21, pirms 4 gadiem
Cirks aizbrauca, bet svarīgāko klaunu atsūtīja atpakal mājās