Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džordžs pēc operācijām ierindā varētu atgriezties novembrī

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Džordžs pēc operācijām ierindā varētu atgriezties novembrī
Pols Džordžs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Losandželosas "Clippers" jaunpienācējam Polam Džordžam vasarā tika izoperēti abi pleci, un viņš norādījis, ka atpakaļ laukumā varētu būt novembrī.

"Rehabilitācijā palikušas pašas beigas, un varu apgalvot, ka sezonas priekšvakarā viss notiek tā, kā es vēlētos. Man patīk šis progress," teica Džordžs. Viņš atzina, ka nepiedalīsies nevienā pārbaudes spēlē, bet treniņnometnē būs redzams laukumā tika vingrinājumos, kuros nav iespējams kontakts starp spēlētājiem. "Oktobrī laukumā nedošos. Tad jau redzēsim. Mērķis ir atgriezties novembrī."

"Clippers" regulāro čempionātu sāks 22. oktobrī, kad spēkosies pret Lebronu Džeimsu, Entoniju Deivisu un Losandželosas "Lakers". Turpinājumā sekos dueļi pret Goldensteitas "Warriors", Fīniksas "Suns", Šarlotes "Hornets", Jūtas "Jazz" un Sanantonio "Spurs". Tādējādi, ja Džordžs oktobrī nedosies laukumā, viņam nāksies izlaist vismaz sešas spēles.

29 gadus vecajam Džordžam maijā tika izoperēts labais plecs, bet jūnijā tika veikta neliela operācija arī kreisajam. Kad "Clippers" veica maiņas darījumu, lai iegūtu Džordžu, jau bija skaidrs, ka viņš būs spiests izlaist treniņnometni un, iespējams, arī regulārās sezonas sākumu. Džordžs šovasar uz Losandželosu pārcēlās kopā ar NBA čempionu un fināla MVP Kavai Lenardu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2019-09-30 10:28, pirms 4 gadiem
Grūti būs bez abiem pleciem. Brože style