Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Divi SKA spēlētāji pirms mača pret Rīgas "Dinamo" atzīti par KHL nedēļas labākajiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Divi SKA spēlētāji pirms mača pret Rīgas "Dinamo" atzīti par KHL nedēļas labākajiem
Sergejs Plotņikovs. Foto: Tass/Scanpix

Kontinentālā hokeja līga paziņojusi pagājušās nedēļas labākos spēlētājus. Atzinība tikusi diviem Sanktpēterburgas SKA un vienam Habarovskas "Amur" spēlētājam.

Par labāko vārtsargu nosaukts 21 gadu vecais Aleksejs Meļņičuks, kurš aizvada pirmo pilnvērtīgo sezonu līgā. SKA pārstāvis laukumā devās trīs spēlēs, izcīnot divas uzvaras, bet neveiksme tika piedzīvota bullīšos pret čempioni Maskavas CSKA. Meļņičuks tika galā ar 94,37% metienu un vidēji ielaida 1,30 ripas. Viņš reizē atzīts arī par aizvadītās nedēļas labāko jauno spēlētāju.

Valērijs Vasiļjevs atzīts par nedēļas labāko aizsargu. Viņš kopā ar Habarovskas "Amur" uzvarēja divās no trim spēlēm, izceļoties ar diviem vārtu guvumiem. Duelī pret Vladivostokas "Admiral" Vasiļjevs guva uzvaras vārtus, un tas bija "Amur" pirmais panākums sezonā. Aizsarga kontā arī trīs spēka paņēmieni, divi bloķēti metieni un +2 lietderības koeficients.

Kā nedēļas labākais uzbrucējs izcelts Sanktpēterburgas SKA kapteinis Sergejs Plotņikovs, kurš trīs spēlēs izcēlās ar diviem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm. Pie punktiem viņš tika visos mačos, SKA izcīnot divas uzvaras. Kopumā Plotņikovs izdarīja desmit metienus un 13 spēka paņēmienus. Viņa kontā uzvaras vārti pret Ufas "Salavat Yulaev". Nedēļas gaitā viņš izcēlās ar +5 lietderību.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2019/09/30/...

     [+] [-]

, 2019-09-30 13:02, pirms 4 gadiem
Nu būsim godīgi, uz uzvaru neceresim. Varam tikai cerēt ka iemetis vairāk par 2 vārtiem, tas jau būs izcili!