Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlija "Avangard" uzvar Minsku, "Sibir" pārtrauc 12 zaudējumu sēriju

Hārtlija "Avangard" uzvar Minsku, "Sibir" pārtrauc 12 zaudējumu sēriju
Omskas "Avangard" galvenais treneris Bobs Hārtlijs. Foto: Sputnik/Scanpix

11. uzvaru šosezon Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) guva Boba Hārtlija vadītā Omskas „Avangard” komanda, kas pārspēja Minskas „Dinamo” ar 2:1. „Sibir” izcīnīja pirmo panākumu šosezon, uzvarot „Vityaz” ar 4:3, bet „Torpedo” no 1:3 pret „Amur” panāca 4:3 divu minūšu laikā.

Hārtlija „Avangard” viesojās Minskā, kur ātri panāca divu vārtu pārsvaru. Epizodē ar pirmo golu rupji kļūdījās „Dynamo” aizsargs Jevgeņijs Ļisovecs, kurš no aizvārtnes piespēlēja tieši uz nūjas pretinieku spēlētajam Kirilam Semjonovam, kuram atlika iemest ripu vārtos no tuvās distances – 1:0. Otrajā periodā Kodijs Frensons vairākumā ar metienu no zilās līnijas dubultoja „Avangard” pārsvaru – 2:0. Pēdējā perioda sākumā Timu Pulknens nodemonstrēja labu individuālo sniegumu, apspēlēja divus pretspēlētājus un ieraidīja ripu „Avangard” vārtos – 1:2. Tomēr ar to bija par maz, lai panāku neizšķirtu, un Hārtlija vadītā komanda tika pie 11. uzvaras 12 spēlēs.

Pie pirmā panākuma šosezon tika Novosibirskas „Sibir”, kas 12 zaudēto spēļu sēriju pārtrauca Podoļska pret vietējo „Vityaz” – 4:3. Otrā perioda sākumā rezultāts bija 2:2, trešdaļas beigās Ņikita Šaškovs panāca 3:2, bet uzreiz pēc pārtraukuma uzbrucējs guva vēl vienus vārtus – 4:2. Trešā perioda turpinājumā „Vityaz” realizēja vienu vairākumu un samazināja deficītu līdz minimumam 4:3, tomēr „Sibir” spēja nosargāt pārsvaru, un svinēt pirmo uzvaru šajā sezonā.

Ņižņijnovgorodas „Torpedo” savā laukumā nonāca iedzinējos ar 1:3 pret Habarovskas „Amur”, taču kārtējo reizi spēja atspēlēties un izraut uzvaru. Atspēlēšanās notika trešajā periodā divu minūšu laikā, kad Endijs Milē, Dmitrijs Rodioničevs un Vladimirs Galuzins panāca 4:3, līdz ar ko „Torpedo” pacēlās trešajā vietā Austrumos ar 18 punktiem 12 spēlēs.

Kazaņas „Ak Bars” ne bez grūtībām tika galā ar Vladivostokas „Admiral” – 4:2. Vēl 43. minūtē viesi bija vadībā ar 1:2, taču Robs Klinkhamers realizēja vairākumu un panāca 2:2, desmit minūtes pirms pamatlaika beigām Artjoms Mihejevs guva uzvaras vārtus – 3:2, bet pēdējās sekundēs Klinkhamers iemeta ceturto ripu jau tukšajos "Amur" vārtos - 4:2.

KHL spēles, 30. septembris

SpēleRezultāts
Ak Bars – Admiral4:2
Torpedo – Amur4:3
Vityaz – Sibir3:4
Dinamo (Minska) – Avangard1:2

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2018-10-01 10:19, pirms 6 gadiem
Labi,ka tā.Citādi bija lielas aizdomas,ka pirmo uzvaru Sibirj izcīnīs pret Rīgas Dinamo.Mūsējiem patīk pasniegt dāvanas.