Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Video: Daugaviņš: "Pēc izlases spēlēm sāk parādīties spēki"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) ceturtdienas spēlē latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš guva vārtus papildlaikā, bet viņa pārstāvētais un Pētera Skudras diriģētais Ņižņijnovgorodas "Torpedo" mājās pārspēja Astanas "Barys" (3:2 P).

Pēc mača mūsu spēlētājs atzina, ka pirmajos divos periodos komanda nospēlēja labi, "Barys" nebija daudz iespēju iemest, savukārt trešajā periodā jau bija atklātais hokejs un pretiniekiem izdevās izlīdzināt spēli. "Galvenais, ka paņēmām divus punktus, uzvara ir uzvara. Pretinieku komandā ir daudz meistaru, cenšas visu laiku kontrolēt ripu, grūti to atņemt." Ņižņijnovgorodas klubs izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas, veiksmīgi noslēdzot mājas sēriju. Momentu ir daudz, taču maz izdodas iemest, tāpēc iespējams uzlabot sniegumu. Pēc izlases spēlēm "spēki sāk parādīties, līdz ar to tagad jābūt jau labāk."

Video: HK "Torpedo"
Vērtējums:
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja