Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Dubra: "3:2 pret "Roma" pagaidām ir lielākā uzvara manā dzīvē"

Agris Suveizda

Dubra: "3:2 pret "Roma" pagaidām ir lielākā uzvara manā dzīvē"
Kaspars Dubra (no labās) ar komandas biedriem cenšas apturēt Žervinjo
Foto: asroma.it

Latvijas futbola izlases aizsargs Kaspars Dubra palīdzēja Baltkrievijas klubam Barisavas BATE UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā savā laukumā negaidīti ar rezultātu 3:2 pārspēt Itālijas vicečempioni "Roma".

"Patīkami sākām spēli," sacīja Kaspars Dubra. "Guvām trīs vārtus, visus – skaistus. Domāju, ka pārsteidzām Romu. Aizvadījām ļoti spēcīgu pirmo puslaiku [kuru BATE uzvarēja ar 3:0], bet otrajā klājās smagāk. Varbūt pārāk ātri sākām ticēt uzvarai, par to mūs sāka sodīt."

"Domāju, ka divos ielaistajos vārtos vainīgi esam paši," Dubra turpināja. "Itālieši mūs sodīja par kļūdām. Kaut gan centāmies spēlēt tāpat kā pirmajā puslaikā. Ātri pāriet no aizsardzības uzbrukumā. Nesanāca tā kā pirmajā, bet centāmies. Bija pārītis epizožu, kuras varējām izmantot un gūt vārtus. Pagaidām tā ir lielākā uzvara manā dzīvē. Domāju, tālāk būs labāk."

Priecīgs pēc spēles bija arī BATE galvenais treneris Aleksandrs Jermakovičs: "Patīkami apspēlēt "top" klubu. Uzskatu, ka rezultāts ir taisnīgs." Neskatoties uz lielo panākumu, Jermakovičs kategoriski noliedza, ka komanda pēc spēles varētu lidināties mākoņos: "Kāda vēl lidināšanās? Kas, mēs bieži tā uzvaram? Saprotam, kur atrodamies un ar ko spēlējam. Nelidināmies mākoņos, pat nedomāju par to. Svinēšana? Šodien noteikti nesvinēsim. Tagad visi ir noguruši un par svinēšanu pat nedomā."

Tāpat Jermakovičs nevēlējās runāt par iespējām izkļūt no grupas: "Neskatīsimies tik tālu. Ejam soli pa solim, tagad priekšā ir "Barcelona". (…) Teikt, ka tagad visus uzvarēsim un vairs nebūs zaudējumu, nevaru. Nevēlos, lai tamlīdzīgi izteikumi pēc tam viestu smaidu. Tas ir futbols. Šodien izlikāmies par visiem 100%, bet apgalvot, ka vairs [Čempionu līgā] nezaudēsim, nevaru. Šodien izdevās, bet vai rīt – nezinu. Paldies puišiem par uzvaru."

"Roma" aizsargs Alesandro Florenci: "Nezinu, vai bijām pelnījuši neizšķirtu. Mums, spēlētājiem, nebija pareizā noskaņojuma. Otrajā puslaikā redzējām citu "Roma", taču mums visiem ir kritiski jāizvērtē savs sniegums, mani ieskaitot. Domāju, ka esam stiprāki par BATE un, ja būtu sagatavojušies labāk, spēle būtu beigusies pozitīvi mums un slikti viņiem. Tas ir fakts, ka spēli sākām nepareizā prāta stāvoklī, citādi nebūtu ielaiduši divreiz desmit minūšu laikā."

Vaicāts par snieguma stabilitātes problēmām un nepārliecinošo sezonas sākumu, Florenci nebija konkrētas atbildes: "Ja es zinātu atbildi, šobrīd neatrastos šeit un neraksturotu savu sarūgtinājumu pēc zaudējuma. Mums ir jāprogresē mentālajā ziņā, jo spēli zaudējām tieši "augšstāvā" [domāts – galvās]. Pirmajā puslaikā savos prātos joprojām atradāmies ģērbtuvē. Kad tā notiek, tas ir jūtams arī kājās."

Izmantotie resursi:
Новости клуба » Инфоцентр » Официальный сайт » ...
Каспарс Дубра: «Приятно начали матч. Забили три...

  +1 [+] [-]

, 2015-09-30 10:20, pirms 9 gadiem
"Patīkami apspēlēt "top" lubu"

  +2 [+] [-]

, 2015-09-30 10:21, pirms 9 gadiem
Spēli redzēju tikai epizodes - BATE protams malači (kā vienmēr kad stipri mazāks klubs "uzvelk "lielāku), bet nu liela daļa no uzvaras "jāuzņemas" Ščestnijam. Nu nedrīkst tāda kalibra vārtsargs pazaudēt vārtus vispār, un arī 3. vārtos ielaida caur rokām (jā bija stiprs sitiens no tuvas distances, bet tāpēc viņš tagad skaitās 1. GK Romā lai tādus vilktu ārā).
Slēpts komentārs: oshels
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-09-30 11:52, pirms 9 gadiem
Kāds, kas vairāk seko līdzi Bate, var pateikt, kāpēc Kaspars vakar bija pamatsastāvā? Kādam centra aizsargam trauma vai treneris sācis uzticēties?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-09-30 12:27, pirms 9 gadiem
oshels rakstīja: Un arī paliks lielāka uzvara tavā dzīvē.
Savukārt tev vēl tāda ir priekšā...kad palīgskolu beigsi...

  -1 [+] [-]

, 2015-09-30 12:49, pirms 9 gadiem
RolandsB rakstīja: Kāds, kas vairāk seko līdzi Bate, var pateikt, kāpēc Kaspars vakar bija pamatsastāvā? Kādam centra aizsargam trauma vai treneris sācis uzticēties?
Mainījuši shēmas
Agrāk spēlēja 3-5-2, tagad 4-4-2 vai 4-5-1.

  +3 [+] [-]

, 2015-09-30 12:53, pirms 9 gadiem
RolandsB rakstīja: Kāds, kas vairāk seko līdzi Bate, var pateikt, kāpēc Kaspars vakar bija pamatsastāvā? Kādam centra aizsargam trauma vai treneris sācis uzticēties?
vins arii pret Bayer bija pamatsastaavaa

  +1 [+] [-]

, 2015-09-30 12:59, pirms 9 gadiem
Vispār viņš jau ilgu laiku ir pamatsastāvā, bet tā kā komanda pārgājusi uz 4 aizsargiem, tad viņš tur ilgi tur paliks, jo ir švaki ar rezervēm...

     [+] [-]

, 2015-09-30 13:57, pirms 9 gadiem
Onka rakstīja: Spēli redzēju tikai epizodes - BATE protams malači (kā vienmēr kad stipri mazāks klubs "uzvelk "lielāku), bet nu liela daļa no uzvaras "jāuzņemas" Ščestnijam. Nu nedrīkst tāda kalibra vārtsargs pazaudēt vārtus vispār, un arī 3. vārtos ielaida caur rokām (jā bija stiprs sitiens no tuvas distances, bet tāpēc viņš tagad skaitās 1. GK Romā lai tādus vilktu ārā).
tas otrais gols vispār 100% Ščesnija kļūda, kko tādu profesionālā futbolā katru dienu neredzēsi.

     [+] [-]

, 2015-09-30 14:39, pirms 9 gadiem
Skatījos apm. no 50. minūtes. Arī tajā posmā BATE pretuzbrukumi bija respektējami, un 4:0 reiz bija tuvu, bet pārkombinējās un galu galā neuzsita.

     [+] [-]

, 2015-09-30 15:33, pirms 9 gadiem
flipsider rakstīja: Mainījuši shēmas
Agrāk spēlēja 3-5-2, tagad 4-4-2 vai 4-5-1.
šosezon visu laiku ir spēlējuši ar četriem aizsargiem

     [+] [-]

, 2015-09-30 16:26, pirms 9 gadiem
Miķelis Osis rakstīja: šosezon visu laiku ir spēlējuši ar četriem aizsargiem
Nebūs pareizi, jo Baltkrievijā sāka ar 3-5-2.

Dubra nomainīja citu spēlētāju, kas tagad spēlē zemākā līmenī...

     [+] [-]

, 2015-09-30 17:08, pirms 9 gadiem
#MyLittlePony rakstīja: būtu priecājies par savējiem, nevis uzdevis tizlus jautājumus
Kāds sakars? Esmu ļoti priecīgs par Kasparu. Kaut kā atmiņā bija palicis, ka regulāri palika rezervē vai pat ārpus pieteikuma.