Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: ''Jelgava'' sagādā ''Skonto'' trešo zaudējumu pēc kārtas

Egils Broks
Egils Broks
Jau trešo zaudējumu pēc kārtas SMScredit.lv Virslīgā piedzīvoja nesenā turnīra līdere Rīgas "Skonto", kura savā laukumā piedzīvoja neveiksmi pret ilggadējā "Skonto" pārstāvja Vitālija Astafjeva vadīto "Jelgavu" (0:3). Viesu rindās pa vārtiem guva Vladislavs Kozlovs, izvirzoties trešajā vietā snaiperu sarakstā, Oļegs Malašenoks un Romāns Bespalovs, bet Kaspars Ikstens atvairīja Vladislava Gutkovska 11 metru soda sitienu.
Vērtējums: +4

     [+] [-]

, 2014-09-30 21:37, pirms 10 gadiem
Nepagāja ne 30 stundas un ir video

  +1 [+] [-]

, 2014-10-01 00:15, pirms 10 gadiem
Pēc pendeles atvairīšanas atkal sods bija pret Klimiašvili. Diezgan amizanta situācija. Nesaprotu, kā tiesnesis kas ir pie vārtiem neredzēja to un nepaziņoja galvenajam. Tak tīri kājās nospēlēja, pat pa bumbu netrāpīja.

     [+] [-]

, 2014-10-01 16:39, pirms 10 gadiem
Skaista spēle un laba līmeņa futbols. Jelgavniekiem asums viennozīmīgi ļāva uzvarēt šo spēli, kas Skonto ar mazajām sastāva rezervēm uz sezonas beigām ir noplacis. Skaisti izspēlēti goli un, protams, arī Ikstens jāuzteic par paņemto pendeli. Nedrīkst gan ignorēt tiesneša kļūdu, nepiešķirot vēl vienu pendeli, jo Klimiašvili bez jebkādām diskusijām tika nopļauts no mugurpuses sarkanās kartītes vērtībā un bija jābūt atkārtotai pendelei!