Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastovas un Pavļučenkovas komanda uzvar ar piekto numuru izsēto pāri

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastovas un Pavļučenkovas komanda uzvar ar piekto numuru izsēto pāri
Anastasija Sevastova
Foto: AFP/Scanpix

Anastasija Sevastova kopā ar savu visu laiku labāko pārinieci Anastasiju Pavļučenkovu "US Open" 1. kārtas mačā ar rezultātu 6:3, 7:5 uzvarēja favorītes Andreju Klepaču un Mariju Hosē Martinesu Sančesu.

Sevastova tikai otro reizi spēlē kopā ar Pavļučenkovu, šai komandai debitējot šomēnes Sinsinati "Premier 5" turnīrā. Viņas tur tika līdz pusfinālam, kas dubultspēlēs bez lieliem panākumiem esošajai Sevastovai ir karjeras labākais rezultāts WTA turnīros.

Sevastova šobrīd dubultspēļu rangā atrodas 101. vietā, bet Pavļučenkovai ir 88. vieta. Šodien uzvarētās Slovēnijas un Spānijas tenisistes, kuras specializējas komandu sacensībās, ir daudz augstāk – viņas dala 13. vietu un Ņujorkā bija izliktas ar augsto piekto numuru. "US Open" 2. kārtas sasniegšana šogad dod 130 reitinga punktus un 13938 dolāru prēmiju.

2. kārta Sevastovai "Grand Slam" līmenī ir labākais rezultāts gan Ņujorkā (trešā reize), gan visu četru lielo turnīru ieskaitē. Tikmēr Pavļučenkovai ir pilns "Grand Slam" ceturtdaļfinālu komplekts gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs. Ņujorkā viņa astoņniekā iekļuva 2015. gadā, kad spēlēja kopā ar savu tautieti Allu Kudrjavcevu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-08-30 22:04, pirms 6 gadiem
Drusku piepelnījās.