Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Latvijas tiesneši pārraudzīs nacionālo un U21 izlašu spēles Polijā un Moldovā

Krišs Upenieks

Latvijas tiesneši pārraudzīs nacionālo un U21 izlašu spēles Polijā un Moldovā
Aleksandrs Anufrijevs un Andris Treimanis
Foto: LFF

Divas Latvijas futbola tiesnešu brigādes 31. augustā un 4. septembrī nozīmētas darbam nacionālo un U-21 izlašu oficiālo spēļu apkalpošanai Polijā un Ukrainā.

Galvenais tiesnesis Aleksandrs Anufrijevs, tiesneša asistenti Romāns Platonovs un Aleksejs Griščenko, kā arī ceturtais tiesnesis Aleksandrs Golubevs 31. augustā darbosies 2019. gada Eiropas U-21 čempionāta kvalifikācijas turnīra 1. apakšgrupas spēlē, kurā Moldovas izlase Kišiņevā uzņems vienaudžus no Horvātijas.

Savukārt galvenais tiesnesis Andris Treimanis kopā ar asistentiem Haraldu Gudermani un Alekseju Spasjoņņikovu, kā arī ceturto tiesnesi A. Golubevu strādās 4. septembrī Varšavā, kur 2018. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas sacensību E apakšgrupas mačā Polijas valstsvienība tiksies ar Kazahstānu.

Šogad martā A. Treimaņa tiesnešu brigādei jau bija uzticēta viena kvalifikācijas turnīra spēle, kurā Luksemburgas izlase uzņēma Francijas valstsvienību. Latvijas futbola tiesnešu vēsturē šāda līmeņa nacionālo izlašu spēles kā galvenie tiesneši ir apkalpojuši arī tādi sava aroda lietpratēji kā Romāns Lajuks, Vadims Direktorenko un Andrejs Sipailo.

Iepriekš šajā Eiropas klubu turnīru sezonā A. Treimaņa tiesnešu brigāde tādā pašā sastāvā bija nozīmēta darbam UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra trešās kārtas spēlē Slovēnijā un UEFA Eiropas līgas Play-off kārtas mačā Horvātijā. Tāpat šosezon uz Eiropas klubu turnīru skatuves kāpuši tiesneši A. Golubevs, Raimonds Tatriks, Jevgeņijs Morozovs un A. Treimanis (UEFA Eiropas līga kvalifikācijas pirmās kārtas spēle Zviedrijā), kā arī tiesneši A. Anufrijevs, R. Platonovs, A. Griščenko un A. Golubevs (UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmās kārtas spēle Bosnijā un Hercegovinā).

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Futbola federācija

  -1 [+] [-]

, 2017-08-30 20:47, pirms 7 gadiem
pilnigi pajāt

     [+] [-]

, 2017-08-31 07:29, pirms 7 gadiem
Izjāt vari tikai sevi ūkstē, nopērkot fallu sexshopā.