Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"OlyBet" kļūst par NBA oficiālo partneri

Andrejs Siliņš

"Olympic Entertainment Group AS" (OEG) un Nacionālā basketbola asociācija (NBA) šodien paziņoja par jaunu vairāku gadu sadarbības uzsākšanu. Ar šādu partnerības nodibināšanu OEG totalizatora zīmols "OlyBet" kļūst par oficiālo NBA totalizatoru partneri reģionā.

Šī ekskluzīvā sadarbība, kas aptver Igauniju, Latviju, Lietuvu un Slovākiju, tiks aktīvi izmantota vairāk nekā 100 OEG kazino un spēļu zālēs reģionā, kā arī OlyBet un NBA sociālajos tīklos un citos digitālajos kanālos. OEG kļūs arī par NBA bezmaksas platformas NBA Pick’Em partneri, kas būs pielāgota mūsu reģionam.

“Mēs ar prieku sadarbojamies ar OEG, kas ir vadošais tirgus spēlētājs šajā nozarē Baltijas reģionā un Slovākijā. Mūsu sadarbības uzsākšanas laiks ir ideāls, ņemot vērā unikālo iespēju, kad NBA sezonas atsākšanas spēles tiešraidē tiks pārraidītas Eiropas laika zonai piemērotā raidlaikā katru dienu, ” sacīja Skots Kaufmans-Ross (Scott Kaufman-Ross), NBA Fantasy & Gaming vadītājs, vecākais viceprezidents. "Mūsu sadarbība dos OlyBet rīkus un iespējas, lai savā reģionā radītu autentisku NBA totalizatoru pieredzi, sniedzot līdzjutējiem vēl vienu iespēju kļūt iesaistītiem NBA."

“Mēs esam patiesi sajūsmināti par iespēju sadarboties ar NBA nākamajos gados. Visiem basketbola cienītājiem mūsu reģionā tagad būs vēl vairāk iespēju iesaistīties NBA – spēļu tiešraidēs un vietējos pasākumos, sociālo mediju platformās un izcilākajā totalizatoru pieredzē Eiropā, ”sacīja Korijs Plammers (Corey Plummer) ,“ Olympic Entertainment Group ” valdes priekšsēdētājs un izpilddirektors. "Šīs partnerības neizsmeļamais zīmola spēks liek mums kļūt ambiciozākiem un vēl inovatīvākiem kā jebkad, un es ar cerību raugos nākotnē, ko šī apvienotā sadarbība nesīs mūsu klientiem un kopīgajam fanu pulkam.”

Sadarbības ietvaros OEG izmantos oficiālo NBA zīmolu gan zemes bāzētajos, gan digitālajos sporta likmju piedāvājumos visā Igaunijā, Latvijā, Lietuvā un Slovākijā. OEG un NBA strādās arī pēc labākās prakses standartiem, lai aizsargātu NBA spēļu integritāti.

Katru dienu no 30. jūlija līdz 14. augustam 22 komandas, kas piedalās sezonas atsākšanas spēlēs, katra izspēlēs astoņas spēles vietu sadalījuma noskaidrošanai, tās norisināsies ESPN Wide World of Sports Complex, Walt Disney World Resort, Floridā. Pārspēles, ja tās būs nepieciešamas konferences 8. vietas un pēdējās ceļazīmes uz izslēgšanas spēlēm noskaidrošanai, norisināsies 15. un 16. augustā.

Fani mūsu reģionā var lejupielādēt oficiālo NBA lietotni iOS un Android platformās, lai iegūtu jaunākās ziņas, spēļu rezultātus, statistiku, spēļu grafikus un videoklipus. Aicinām arī sekot NBA kontam NBAEurope sociālajā vietnē Instagram. Fani var iegādāties arī visas jaunākās NBA preces vietnē NBAStore.eu.

Informāciju sagatavoja
Olympic Entertainment Group AS