Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Sanpaulu policija pierādījumu trūkuma dēļ izbeidz izvarošanas lietu pret Neimāru

Agris Suveizda

Sanpaulu policija pierādījumu trūkuma dēļ izbeidz izvarošanas lietu pret Neimāru
Neimārs. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Sanpaulu policijas pārstāve Žuliana Lopesa pavēstījusi, ka iespējamās izvarošanas izmeklēšana ir beigusies pierādījumu trūkuma dēļ. Apsūdzības pusei ir 15 dienas laika iesniegt apelāciju, un pēdējais vārds šajā lietā būs tiesai.

Mēneša sākumā tiesa apmierināja policijas lūgumu pagarināt izmeklēšanas termiņu par 30 dienām, taču izmeklētāji nolēma neturpināt procesu un Brazīlijas futbola superzvaigznei Neimāram neizvirzīt nekādas apsūdzības. Iespējamā izvarošana, kurā modele Nažila de Souza vaino Neimāru, notika 15. maijā Parīzes viesnīcā, uz kurieni pēc sarakstes Neimārs ielūdza savu tautieti un apmaksāja viņai arī lidmašīnas biļeti no Brazīlijas.

Nažila un Neimārs īsziņām apmainījās arī pēc notikušā incidenta. Neimārs tajās apstiprinoši atbildēja, ka vēlreiz vēlas seksu ar Nažilu, kura par vakardienas tikšanos arī rakstīja pozitīviem vārdiem, un devās uz Nažilas viesnīcu. Video redzams, kā atkārtotās tikšanās laikā Nažila iepļaukā Neimāru, taču scēnas turpinājums vairs nav redzams. Pēcāk abi atkal apmainījās īsziņām, un Nažila nosūtīja viņam attēlus, kuros redzamas agresijas pēdas uz viņas ķermeņa. Neimārs kategoriski noliedza izvarošanu un sacīja, ka abu attiecības un ķīviņi bijuši tādi paši, kādi gadoties jebkuram pārim.

Jūnija sākumā Nažilas sākotnējie pārstāvji pārtrauca sadarbību ar sievieti, jo viņa juristu firmai esot sniegusi informāciju tikai par Neimāra agresiju, nevis izvarošanas apsūdzībām. Pāris dienu vēlāk Nažila intervijā medijiem sacīja, ka esot atteikusies no seksa ar Neimāru, jo PSG uzbrucējam neesot bijis prezervatīva, bet viņš pēc atteikuma esot uzvedies agresīvi. Pēcāk Sanpaulu policijā iesaistītās personas sniedza liecības, taču Nažila nebija spējīga uzrādīt vairākus būtiskus pierādījumus, jo planšete un viņas telefons esot nozagts vai pazudis.

Neimārs savainojuma dēļ izlaida Brazīlijā notikušo "Copa America", kurā favorīte Brazīlija arī izcīnīja titulu, bet PSG treniņnometnē ieradās ar nedēļu ilgu kavēšanos. Kamēr PSG jau ir aizvadījusi trīs pārbaudes spēles, Neimārs, kurš vēlas pamest klubu, un parīziešu centra aizsargs Presnels Kimpembē īsāka gatavošanās procesa dēļ nepiedalīsies arī šodien paredzētajā pārbaudes spēlē pret Austrālijas A līgas vicelīderi "Sydney". Augšstilba savainojuma dēļ nespēlēs arī Marko Verrati. Jau sestdien PSG Ķīnas pilsētā Šeņžeņā aizvadīs Francijas Superkausu pret "Rennes", bet Francijas čempionāta sezonu sāks 11. augustā, uzņemot Nīmas "Olympique".

Izmantotie resursi:
https://g1.globo.com/sp/sao-paulo/n...

     [+] [-]

, 2019-07-30 10:08, pirms 5 gadiem
Nabaga modele aizmirsa izraut kusspalvu no vina sekliniekiem prieks pieradijumiem.

  +1 [+] [-]

, 2019-07-30 10:49, pirms 5 gadiem
maris88 rakstīja: Nabaga modele aizmirsa izraut kusspalvu no vina sekliniekiem prieks pieradijumiem.
Nabaga bagātie vīrišķi

  +1 [+] [-]

, 2019-07-30 12:30, pirms 5 gadiem
Vēl viena “es ielīdu pie viņa zem segas plikiņa, bet seksu nebiju plānojusi”

  +1 [+] [-]

, 2019-07-30 16:45, pirms 5 gadiem
RuncisPuncis rakstīja: Vēl viena “es ielīdu pie viņa zem segas plikiņa, bet seksu nebiju plānojusi”
Pilnīgi asara jānobirdina par nabaga Neimariņu