Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" par 20 miljoniem pārdos franču kreisās malas aizsargu Diņu

Agris Suveizda

"Barcelona" par 20 miljoniem pārdos franču kreisās malas aizsargu Diņu
Likā Diņs pret Rodri
Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Barcelona" pameta Kaliforniju, lai dotos uz Teksasu, kur naktī uz trešdienu aizvadīs pārbaudes spēli pret "Roma". Kopā ar pārējo komandu gan nedevās aizsargs Likā Diņs un pussargi Andrē Gomešs un Deniss Svaress.

Kā "Barcelona" pavēstīja savā profilā mikroblogošanas vietnē Twitter, Likā Diņs Dalasas vietā ir aizlidojis uz Barselonu, jo viņam ir dota atļauja pabeigt pāreju uz citu klubu. Franču aizsarga nākamā vienība netika nosaukta, taču paredzams, ka tā būs "Everton", kas šķirsies no aptuveni 20 miljoniem eiro. Francijas izlasē Diņs aizvadījis 21 spēli, taču neiekļuva sastāvā Pasaules kausam.

Pirms pieciem gadiem Diņs par 15 miljoniem no "Lille" pārgāja uz PSG, bet pirms diviem gadiem "Barcelona" viņu iegādājās par 15,5+4,0 miljoniem eiro. Divu sezonu laikā Diņs Spānijas čempionātā aizvadīja 29 spēles, pamatsastāvā sākot 22. Gaidāms, ka Diņa vietā cits kreisās malas aizsargs netiks pirkts un ka Džordi Albas dublieri būs akadēmijas audzēkņi Marks Kukurella (20 gadu) un Žuans Miranda (18).

Atpakaļ uz Barselonu devušies arī pussargi Andrē Gomešs un Deniss Svaress, kuri iepriekšējā pārbaudes spēlē pret "Tottenham" (2:2) muskuļa savainojuma dēļ tika nomainīti jau pirmā puslaika vidū. Abiem Barselonā tiks veiktas sīkākas medicīniskās pārbaudes, lai precīzāk novērtētu savainojuma nopietnību.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/footbal...
https://twitter.com/FCBarcelona/sta...

     [+] [-]

, 2018-07-30 11:15, pirms 6 gadiem
pareizi, kam tā melone vajadzīga!

     [+] [-]

, 2018-07-30 11:52, pirms 6 gadiem
Lucas Digne - Likā Diņs
WTF?????

  +1 [+] [-]

, 2018-07-30 13:09, pirms 6 gadiem
Cerams ka Miranda un Kukurella spees piesegt Albas poziiciju pie nepiecieshamiibas,taa paraadot ka akadeemijas audzeeknjiem ir iespeejas tikt lielajaa komandaa,sliktaakajaa gadiijumaa Lengle ar var speeleet tajaa poziicijaa.
P.S.Kaa runaa,tad Denis Suares aaraa uz trim nedeeljaam,bet Gomes diviem meeneshiem,cerams ka tas nenoziimee veel viena sezona ar Gomesu sastaavaa,jo mediciinisko paarbaudi vinjsh nevienaa klubaa neizies savainots

     [+] [-]

, 2018-07-30 14:47, pirms 6 gadiem
NilsK rakstīja: Cerams ka Miranda un Kukurella spees piesegt Albas poziiciju pie nepiecieshamiibas,taa paraadot ka akadeemijas audzeeknjiem ir iespeejas tikt lielajaa komandaa,sliktaakajaa gadiijumaa Lengle ar var speeleet tajaa poziicijaa.
P.S.Kaa runaa,tad Denis Suares aaraa uz trim nedeeljaam,bet Gomes diviem meeneshiem,cerams ka tas nenoziimee veel viena sezona ar Gomesu sastaavaa,jo mediciinisko paarbaudi vinjsh nevienaa klubaa neizies savainots
Izskatās, ka tas tieši to arī nozīmē- Gomes paliks uz vēl vienu sezonu. Diemžēl...

     [+] [-]

, 2018-07-30 19:55, pirms 6 gadiem
Puiši, man ir nepieciešams, lai skatītāji tulkotu))
Es sāku spēlēt 5 minūtes!
Ja tas ir neērti, dodieties uz priekšu un vienkārši izskatu!
Tas ir starp kollapu >>> sisisa.tk