Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Tosinam dublis, "Ventspils" pieveic mazākumā esošo "Riga"

30. jūlijā Skonto stadionā, Rīgā, norisinājās "Synottip" futbola Virslīgas 16. kārtas spēle starp "Riga FC" un FK "Ventspils". Neskatoties uz to, ka pēc rezultātu tabulas par favorītiem vajadzēja uzskatīt mājiniekus, tieši ventspilnieki bija aktīvāki, vairāk kontrolēja bumbu un vairāk uzbruka. 1. puslaikā bīstamākie momenti tika izveidoti perioda vidū, tomēr neviens no tiem netika realizēts. Mača lūzuma punkts notika 61. minūtē, kad rīdzinieks Oļegs Laizāns saņēma sarkano kartīti par nesportisku pārkāpumu pret Alekseju Aleksejevu. Drīz pēc tam desmit minūšu laikā Tosins Aijeguns nokārtoja viesu uzvaru - tika izspēlētas divas lieliskas kombinācijas, pirmā ar Adelekes Akinjemi un Aleksejeva piespēlēm, otrā ar Ritvara Rugina līdzdalību, un divi vārtu guvumi ventspilnieku leģionāram. Turpinājumā viesiem bija vēl pāris iespējas gūt vārtus, tomēr tās palika neizmantotas, un spēle tā arī noslēdzās ar "Ventspils" uzvaru 2:0 (0:0).
Vērtējums: +2

  -1 [+] [-]

, 2017-07-31 12:24, pirms 7 gadiem
Sarauj, FC Riga.

     [+] [-]

, 2017-08-02 13:31, pirms 7 gadiem
Pieļauju, ka Oļegs Laizāns varētu būt visu laiku dumjākais spēlētājs Latvijas futbola Virslīgā. Drīz jau vairs nevarēs uzskaitīt viņa izgājienus.